Bergerillä kolmen lyönnin etumatka Memphisissä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Bergerillä kolmen lyönnin etumatka Memphisissä

Daniel Berger pääsi heti sinuiksi uuden draiverin ja puukolmosen kanssa.

Daniel Berger esitti kauden terävintä peliään TPC Southwind -kentällä meneillään olevan PGA Tourin kilpailun toisella kierroksella. Tulos 64 takasi hänelle mukavantuntuisen johdon, tilanteessa yhdeksän alle.

Aamulla kierroksensa pelannut Berger ei sortunut perjantaina paria heikompaan reikätulokseen, birdiesaldo karttui kuudella. Viime vuonna vuoden tulokkaaksi valittu Berger otti tässä turnauksessa käyttöönsä uuden draiverin ja puukolmosen.

”Vaihto kävi varsin helposti. TaylorMaden kaverit löysivät minulle nopeasti sopivat mailat. Aloin heti lyödä palloa keskelle väylää, enempää ei voi pyytää, kun saat uuden draiverin käteesi”, hän sanoi.

Bergerin isä on Yhdysvaltain tennisliiton johtaja, ja hän toimi USA:n olympiajoukkueen päävalmentajana vuonna 2012. Daniel valitsi kuitenkin golfin, ja jätti opintonsa kahden vuoden jälkeen Florida State -yliopistossa ryhdyttyään ammattilaiseksi vuonna 2013.

Tällä kaudella 23-vuotias floridalainen on saavuttanut kolme top 10 -sijoitusta, ja 25:n joukossa hän on ollut kahdeksan kertaa.

Hänellä, kuten monella muulla St. Jude Classicissa pelaavalla, ajatukset ovat hiljalleen kääntymässä kohti torstaina käynnistyvää U.S. Openia.

”Odotan innolla, mitä tänä viikonloppuna tapahtuu. Yritän olla mahdollisimman valmis ensi viikkoa varten.”

Bergerillä on kolmen lyönnin etumatka Tom Hogeen. Brooks Koepka, Dustin Johnson ja Phil Mickelson jakavat kolmatta sijaa tilanteessa viisi alle.

”Bogeja tulee aina, mutta väylältä niitä ei pitäisi tehdä. Huomenna täytyy pelata vähän paremmin. Avaukset ja rautalyönnit tuntuvat todella hyviltä”, Memphisin kisan neljä vuotta sitten voittanut Johnson sanoi.

Mickelsonin edellisestä voitosta (Open Championship) on kohta kolme vuotta. Vasurille hyvän pelivireen löytyminen on tärkeä asia, sillä ensi viikon U.S. Open on ainoa major, jota hän ei ole vielä voittanut.

”Olen innoissani asemistani. Minun on päästävä tuntemaan paineita ja voittotaistelun tunnetta, erityisesti U.S. Open -viikon alla”, Mickelson sanoi.

Turnausta ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Seung-yul Noh (-3) pelasi tuloksen 72, ja putosi kymmenen joukosta. Kisan voittoa puolustava Fabian Gomez missasi cut-rajan +1 yhdellä lyönnillä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje