PGA Tour tarjoaa pelaajilleen förskottia keskeytyksen aikana - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

PGA Tour tarjoaa pelaajilleen förskottia keskeytyksen aikana

PGA Tour ei jätä jäseniään pulaan, kun kiertueen pelitoiminnot ovat pysähdyksissä. Kuva: Getty Images

Bonusta etukäteen hyödyntävät pelaajat palauttavat ennakon takaisin kauden päätteeksi tai sen jälkeen pelatuista kisoista saamillaan palkkioilla.

PGA Tour on ilmoittanut jäsenilleen, että kaikki FedEx Cupin pisteissä sijoilla 1–150 olevat pelaajat ovat oikeutettuja ennakkomaksuun  koronaviruspandemian aiheuttaman keskeytyksen aikana

Pelaajilla on mahdollisuus kuitata etukäteen jopa 50 prosenttia ennustetusta FedEx Cup -bonuksestaan – mutta korkeintaan 100 000 dollaria – perustuen 8. maaliskuuta päivitettyihin sijoituksiin kiertueen pistelistalla.

Täysimääräiseen saatavilla olevaan bonukseen ovat oikeutettuja ainoastaan sijoilla 1–31 olevat pelaajat, sillä viime kaudella 31:nneksi sijoittunut kiertueen jäsen kuittasi bonusrahaa 200 000 dollaria.

Jos pelaaja hyödyntää ennakkoon tarjottua bonusta, kyseinen rahasumma tullaan vähentämään kauden jälkeen hänen lopullisista tienesteistään. Mikäli pelaajan kokonaisbonus tulee olemaan kauden päätteeksi pienempi kuin hänen hyödyntämänsä ennakko, pelaajan tulevista kisa-ansioista pidätetään puolet, kunnes hän on saanut maksettua ennakon kokonaisuudessaan takaisin.

PGA Tourin mukaan myös caddiet voivat pyytää rahallista tukea omalta säätiöltään.

Kiertueen on määrä jatkua aikaisintaan 21.–24. toukokuuta Texasissa pelattavalla Charles Schwab Challenge -kilpailulla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje