Pettersenille jackpot Kanadasta - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Pettersenille jackpot Kanadasta

Suzann Pettersen, 34, venytti Ontarion turnauksen voittoon. Kuva: Getty Images

Suzann Pettersen (-22) viimeisteli onnistuneesti kisakuntoaan ennen tällä viikolla New Yorkin ulkopuolella pelattavaa naisten major-turnausta. Hän teki sunnuntaina kolmen viimeisen reiän jaksossa kaksi birdietä, ja nousi Manulife LPGA Classicin voittoon lyönnillä ennen Brittany Langia.

”Toivottavasti en saavuttanut kuntohuippuani viikkoa liian aikaisin”, Pettersen vitsaili 15. LPGA-voittonsa jälkeen. ”Mutta tämä on vasta alkua mahtavalle kesälle. Tällaisten hetkien eteen olen tehnyt töitä. Nyt tuntuu että prosessin osatekijät alkavat loksahdella kohdalleen.”

Norjalaisella on ollut vasemman olkapäänsä kanssa ongelmia, mutta kipu oli vihdoinkin poissa. Kovan työnteon taustalla on häärinyt uusi valmentaja Butch Harmon.

Pettersenin edellinen voitto naisten Yhdysvaltain kiertueella oli peräisin toissa vuoden lokakuulta. 35 turnauksen voitoton jakso nostaa hänet maailmanlistalla 10. tilalta viidenneksi.

”Minulla on vain hyviä asioita sanottavana Butchista (Harmon). Hän on ollut minulle suuri inspiraation lähde, saadessani pelini uudelle tasolle. Butch ei mielistele, vaan antaa minulle joka kerta sen mitä tarvitsenkin.”

Kolumbian Mariajo Uribe (-18) oli kolmas.

Eurooppalaisista Charley Hull (-13) jäi niukasti Top 10:n ulkopuolelle. Edellisen LPGA-kisan voittaja Anna Nordqvist (-12) jakoi 15. sijaa mm. Catriona Matthewin kanssa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)