Palos Verdesistä Pittsburghiin suuntaava Sanna Nuutinen: ”Yritetään lähteä ottamaan paikka US Openiin” - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Palos Verdesistä Pittsburghiin suuntaava Sanna Nuutinen: ”Yritetään lähteä ottamaan paikka US Openiin”

Sanna Nuutinen selvitti cutin molemmissa Los Angelesin kilpailuissa. Kuva: Getty Images

Kolme alle parin sunnuntaina takaysin pelannut Nuutinen jäi lopulta kauas kärjestä.

Sunnuntaihin kilpailun parhaan kierrostuloksensa (70, -1) säästänyt Sanna Nuutinen oli lopulta 67:s LPGA Tourin Palos Verdes Championshipissa. Nuutisen neljän kierroksen yhteistulos oli +5, kun hän oli pelannut kolme ensimmäistä kierrosta tuloksin 73–71–75.

Vaikka kilpailu oli Nuutisen osalta taistelua par-tulosta vastaan, koki hän silti saaneensa lisää oppia tältäkin kilpailumatkalta.

”Taas yhtä LPGA-kisaa viisaampana. Opin tänään hirveästi”, Nuutinen sanoi ja jatkoi:

”Pallon lyönnissä pelkkä peruslyönti ei aina riitä, vaan jos haluaa päästä lähelle lippua, pitää lyödä erilaisia kierteitä, korkeita tai matalaa, ja pehmeää landing anglea.”

Naisten ykköskiertueen kentät on viritetty haastaviksi, sen Nuutinen on aiemminkin maininnut. Mutta sunnuntaina hänenkin asteikolla kentän viritys oli paikoin todella tiukka.

”Tänään kysyin 16. reiällä caddieltani, onko tuo reikä edes griinillä. Näytti, että se oli griinin ulkopuolella. Ne laittavat liput niin griinien reunoihin ja suoraan bunkkereiden taakse”, havainnollisti Nuutinen.

Palos Verdes Championshipin voittajaksi kruunattiin Marina Alex (-10), joka kuittasi uransa toisesta LPGA Tour -voitosta 225 000 dollaria. Maailmanlistan ykköspelaaja Jin Young Ko jäi niukasti kisan kakkoseksi hävittyään lyönnillä Alexille.

Kaksi viikkoa Yhdysvalloissa pelanneen Nuutisen pelit jatkuvat Jenkeissä vielä kaksi seuraavaakin viikkoa. Tiistaina hän on jo numerolappu rinnassaan mantereen toisella laidalla, Pittsburghissa.

”Pittsburghissa on tiistaina US Openin karsinta. Siellä on kaksi paikkaa jaossa. Yritetään lähteä ottamaan paikka US Openiin. Sen jälkeen on muutama päivä vapaata”, hän kertoo.

US Open -karsinnan jälkeen Nuutinen pelaa New Jerseyssä, jossa pelataan kolmen miljoonan dollarin Cognizant Founders Cup. Kilpailussa nähdään myös Matilda Castren.

”Sen jälkeen lennän Eurooppaan. Käyn pelaamassa yhden LET:n kisan, Jabra Ladies Openin, ja sitten Suomeen”, Nuutinen tiivisti lähiviikkojensa ohjelman.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)