26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Palloa lujaa lyönyt Sanna Nuutinen lyönnin päässä kärjestä LET-kiertueella

Sanna Nuutinen on ollut jo pidempään vahvassa vireessä. Kuva: Tristan Jones/LET

Suomalaisten kokonaispanos oli hyvä ensimmäisellä kierroksella.

Sanna Nuutinen lähti suomalaisista parhaiten telineistä Prahan lounaispuolella käynnistyneen Ladies European Tourin kilpailun avauskierroksella. Hän pelasi perjantaina tuloksen 67 (-5), ja on lyönnin päässä turnauksen johtopaikkaa jakavasta kolmikosta.

Nuutinen aloitti urakkansa upeasti kahdella peräkkäisellä birdiellä ja teki neljännellä reiällä päivän ainoan boginsa. Jatkokin sujui mallikkaasti hänen tehtyä vielä yhden birdien etuysillä ja kolme lisää kierroksen viimeisellä kolmanneksella.

”Hyvä, tasainen eka rundi. Löin palloa aika lujaa tänään tiiltä, niin jäi lyhyitä rautoja ja wedgejä jäljelle”, Nuutinen sanoi.

”Griinit ovat täällä muodokkaat. Pitää olla kieli keskellä suuta koko ajan, että lyö oikealle puolelle lippua. Tänään onnistuin siinä.”

Kulinaristina Tsekissä kilpaileminen on Nuutiselle mieleinen asia.

”Tsekkeihin on aina kiva tulla hyvän ruuan ja oluen takia. Tosin alkoholitonta näin kisaviikolla, mutta hyvää sekin”, hän totesi.

Tuloksen 70 (-2) pelanneet Ursula Wikström ja Noora Komulainen jakavat 18. sijaa. Krista Bakker (71/-1) on 31:ntenä ja Tiia Koivisto (72/par) kymmenen sijaa alempana. Vielä kierroksellaan olevilla Niina Liiaksella (+5) ja Leena Makkosella (+7) riittää lauantaina kirittävää, jotta paikka finaalikierrokselle aukeaa.

LET:n ja LET Access Series -kiertueen yhteiskilpailun, Czech Ladies Openin kärkipaikkaa jakavat Tsekin Patricie Mackova (a), Ranskan Agathe Sauzon sekä Ruotsin Johanna Gustavsson. He pelasivat tuloksen 66 (-6).

Karlstejn-kentällä pelattavan turnauksen kuudesta ensimmäisestä puolet on amatöörejä. Heistä vastikään paikkansa junioreiden Solheim Cupiin varmistanut Slovenian Pia Babnik ja Taiwanin Hsin Chiao Chang jakavat Nuutisen kanssa neljättä sijaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje