Out-lyönnillä aloittanut Wikström LET:n päätöskisassa kärjen kantaan - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Out-lyönnillä aloittanut Wikström LET:n päätöskisassa kärjen kantaan

Ursula Wikström kiikaroi Keniassa isoa menestystä. Kuva: Tristan Jones/LET

Ursula Wikström oli ykkösreiän jälkeen yksi kentän parhaista.

Naisten Euroopan kiertueen kauden 2019 viimeinen kilpailu lähti Ursula Wikströmin osalta mukavasti käyntiin. Vantaalainen pelasi Keniassa Mombasan pohjoispuolella käytävän turnauksen avauskierroksella tuloksen 71 (-1), millä hän jakaa kuudetta sijaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Wikström teki Vipingo Ridge -kentän ensimmäisellä reiällä tuplabogin, ja oli kierroksen puolivälissä edelleen tilanteessa +2. Takaysillä hän ei paria heikompaan reikätulokseen sortunut. Sisääntulon alkuun ja puoliväliin osuneet birdiet painoivat tuloksen lopulta yhdellä lyönnillä parin alle.

”Kierros lähti liikkeelle out’iin lyödyllä draivilla, mutta sen jälkeen oli melko stediä (vakaata) menoa. Tuuli teki kentästä ajoittain melko haastavan”, Wikström sanoi.

Wikström on Kenya Ladies Openin kärkipaikan ottanutta Ruotsin Julia Engströmiä neljä lyöntiä perässä. Hänen kanssaan pohjoismaalaisista samaa sijaa jakavat ruotsalaiset Johanna Gustavsson, Isabella Deilert sekä Sarah Nilsson.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Maailmanlistan parhaaksi suomalaiseksi ensimmäisen kerran urallaan noussut Sanna Nuutinen jakaa 13. sijaa lyönnin Wikströmiä jäljessä. Hän teki etuysillä pelkkiä par-tuloksia, mutta toisella kenttäpuoliskolla riitti tapahtumia senkin edestä. Nuutiselle kirjattiin sisääntulossa kolme birdieä, yksi bogey ja yksi tuplabogey.

Lopettamispäätöksestään alkuviikolla kertonut Krista Bakker (73/+1) on niukasti top 20:n ulkopuolella. Karsintarajan oikealla puolella ovat suomalaisista myös Tiia Koivisto (74/T36) ja Elina Nummenpää (75/T48). Noora Komulaisen (77/T68) on sen sijaan hieman parannettava tahtia perjantaina, jotta pelit jatkuisivat myös viikonlopun kierroksilla.

Suomalaisten paremmuus LET:n rankingissa käydään mitä ilmeisimmin Wikströmin ja Nuutisen välillä. Ensin mainittu (18:s) on pistelistalla Nuutista neljä sijaa ylempänä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje