Osaako Adam Scott voittaa lyhyellä putterilla? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

Osaako Adam Scott voittaa lyhyellä putterilla?

Adam Scott käytti putteriaan vakuuttavati viime viikolla Doralin kentällä. Kuva: Getty Images.

PGA Tourilla alkukauden hahmo on ollut Dustin Johnson. Viime viikolla voittanut jenkki ei kuitenkaan ole mukana, kun tällä viikolla kisataan Floridan Palm Harborissa 5,9 miljoonan dollarin Valspar Championshipin merkeissä.

Vaikka alkukauden komeetta on poissa, nähdään kentällä erittäin kovatasoinen osallistujakaarti. Copperheadin kenttä on vaativa ja se suosii hyviä pallonlyöjiä.

Jim Furyk ja Henrik Stenson nousevat listalta esiin, eikä Jordan Spiethiä ja Adam Scottiakaan kannata laskea ulos. Spieth on tällä kaudella pelannut jo viisi kisaa, hän on karsiutunut kerran, mutta myös yltänyt top 10 -sijoille kolmesti.

Pitkän tauon kisagolfista pitänyt Adam Scott puolestaan oli melkoinen kysymysmerkki esiinnyttyään kauden ensimmäisessä kisassaan pitkän putterin sijaan lyhyt versio kädessään. Neljäs sija heti kättelyssä riittää vakuuttamaan suurimman osan epäilijöistä.

”Yritän olla vaivaamatta sillä asialla liikaa päätäni”, sanoi läpi kisan erinomaisesti putannut Scott viitaten putterin vaihtoon.

Edellisen kerran Scott käytti kilpailussa lyhyttä putteria tammikuussa 2011.

”Puttiliike ja koko homma tuntuu juuri niin hyvältä kuin se voi tuntua. Ei se ole niin iso juttu. Hienosäätö ja parin nyanssin haltuun ottaminen kestää toki hetken”, Scott analysoi.

Scott avaa kilpailunsa Jordan Spiethin ja Padraig Harringtonin kanssa samassa ryhmässä torstaina.

”Pidän tästä kentästä ja siksi tulen tänne aina kun se vaan aikatauluihin sopii. Tämä on todella kova ja monipuolinen testi, joka kertoo pelin todellisen tason”, Scott pohti.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)