26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Oliver Lindellin vakuuttava meno jatkuu Challenge Tourilla − "Puttia vain paremmin koloon, niin eiköhän voitosta päästä pelaamaan"

Oliver Lindell pääsee loistoasemista viikonlopun kierroksille. Kuva: Antero Lindell

Toinen perättäinen kuutosella alkava tulos piti Lindellin kärjen tuntumassa.

Oliver Lindell (-7) säilytti hyvät asemansa Sveitsin Lucernessa jatkuneen haastajakiertueen turnauksen toisella kierroksella. Hän pelasi perjantaina tuloksen 69, ja on parhaillaan jaetulla seitsemännellä sijalla.

Ensimmäisellä kierroksella lennokkaasti aloittanut Lindell sai birdiehanansa auki kuudennella (kentän 15.) reiällä. Tätä seurasi heti perään toinen birdie, kunnes hän päätti avausyhdeksikkönsä bogey-tulokseen.

Jälkimmäinen kenttäpuolisko käynnistyi birdiellä. Kierroksen toiseen kolmannekseen mahtui vielä yksi bogey, jonka porvoolainen kuittasi kolmanneksi viimeisen reiän birdiellään.

”Lyöminen on ollut kyllä huipputasolla − etenkin avauspeli on ollut vakuuttavaa, mutta puttaaminen epävarmaa”, Lindell sanoi.

Lindell on johdossa olevaa Ruotsin Christofer Blomstrandia (-12) viisi lyöntiä jäljessä. Toista sijaa jakaviin Portugalin Ricardo Santokseen, Kanadan Aaron Cockerilliin ja Hollannin Lars Van Meijeliin matkaa on Golf Sempach -kentällä pelattavassa turnauksessa kolme lyöntiä vähemmän.

”Puttia vain paremmin koloon viikonloppuna, niin eiköhän silloin voitosta päästä pelaamaan.”

Swiss Challenge -kilpailun toinen suomalainen, Lauri Ruuska (par), on kierrostaan kahdeksan reiän jälkeen kaksi yli. Ruuskan on jatkossa hieman kiristettävä tahtiaan, sillä ennustettu cut-raja on asettumassa -1:n kohdalle.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje