Oliver Lindellillä vahva loppukiri Itävallan ET-kisan avauskierroksella - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Oliver Lindellillä vahva loppukiri Itävallan ET-kisan avauskierroksella

Oliver Lindell on Itävallan avoimissa kolme lyöntiä kärjestä. Kuva: Getty Images

Tarkka avaus par-kolmosella vapautti hyvin palloa lyöneen Lindellin peliä.

Oliver Lindell on vastannut suomalaisittain parhaasta esityksestä lähellä Wieniä käynnistyneen European Tourin ja Challenge Tourin yhteisturnauksen ensimmäisellä kierroksella. Hän on Austrian Openissa tuloksellaan 69 (-3) jaetulla 15. sijalla, kun päivän viimeiset peliryhmät ovat etuysin jälkipuolella.

Lindell teki ulosmenon puolivälissä peräkkäiset birdien ja bogin, jotka olivat pitkään ainoat parista poikenneet reikätulokset. Loppusuoran lähestyessä alkoi tapahtua porvoolaisen tehtailtua 14. reiältä lähtien kolmen birdien suoran. Toiseksi viimeisellä tullut bogey keskeytti lennon, mutta vain hetkeksi, sillä hän päätti urakkansa päivän viidenteen birdieen.

”Veto on ollut kyllä hyvässä tikissä, mistä lopetus varmasti antoi vähän osviittaa. Alussa tuli hieman puristettua mailaa, sillä kovassa iskussa ollut lyönti antoi luvan odottaa birdiejä”, Lindell sanoi.

Ylimääräinen puristus haihtui 14. reiän (par 3) tarkan avauksen myötä.

”Kun sain sen 14. reiän avauksen lyötyä kiinni lippuun – ja birdien – pelaaminen vapautui huomattavasti, ja sain putitkin uppoamaan. Tästä on hyvä jatkaa huomenna.”

Euroopan kiertueella 21 turnausta voittaneen Miguel Angel Jimenezin kanssa pelannut Sami Välimäki käytti torstain kierrokseen 72 (par) lyöntiä. Hän oli kierrostaan yhdeksän reiän jälkeen yhden alle, kunnes teki sisääntulon alussa peräkkäin bogin ja tuplabogin.

Loppu sujui mallikkaasti Välimäen (T70) kirjattua Diamond Country Clubin kentän viimeiselle kolmannekselle kolme birdieä.

Roope Kakko (T70) on kierrostaan 15 reiän jälkeen parissa. Antti Ahokas (T92) pelasi tuloksen 73 (+1). Tapio Pulkkasen (+3/12), Janne Kasken (+4/15) ja Kim Koivun (+5/12) on löydettävä pian toinen vaihde, jotta pelit eivät uhkaa jäädä perjantaina kahteen kierrokseen.

Tuloksen 66 (-6) pelannut Skotlannin Craig Howie ja 15 reiän jälkeen samassa kuusi alle -tilanteessa oleva Ruotsin Philip Eriksson jakavat turnauksen kärkipaikkaa.

Austrian Open on European Tourin ensimmäinen kilpailu neljään kuukauteen. Challenge Tourin edellisestä turnauksesta ehti kulua kuukauden verran enemmän.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)