- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Oliver Lindellillä katastrofaalinen päivä Etelä-Afrikassa

Eteläafrikkalaiset dominoivat vuoden ensimmäistä CT-kisaa, jossa Oliver Lindell tippui lauantaina yli 40 sijaa.

Limpopo Championshipin kolmas pelipäivä oli Oliver Lindellille synkkä. Porvoolaisen kierros alkoi kahdella bogilla, eikä suunta sen jälkeen enää kääntynyt. Lindell pystyi tekemään kierroksen aikana kaksi birdieä, kun hän kahden ensimmäisen kierroksen aikana oli tehtaillut niitä yhteensä 11. Bogeja kierros piti sisällään viisi, mutta niiden lisäksi kortista löytyi yksi tupla ja yksi tripla.

Kierrostuloksen 79 (+7) myötä Lindell putosi tuloslistalla peräti 43 pykälää sijalle 73. Lindell ei suinkaan ollut ainoa kilpailija, jolla oli hankaluuksia lauantaina. Kierroskeskiarvo oli kolmantena pelipäivänä huomattavasti korkeampi kuin kahtena ensimmäisenä, mutta Lindellin tulos oli valitettavasti lauantain heikoin yhdessä kahden muun pelaajan kanssa.

Kisan voitto tullaan todennäköisesti ratkaisemaan isäntämaa Etelä-Afrikan pelaajien kesken. Viiden ensimmäisen pelaajan joukossa on vain eteläafrikkalaisia, heistä parhaana tuloksessa -17 on lauantaina 14 reikää pelannut Jacques Kruyswijk. Eroa lähimpiin takaa-ajajiin on jo neljä lyöntiä.

Kruyswijk pelasi kaksi edellistä kautta Euroopan kiertueella, muttei pystynyt viime kaudella uusimaan pelioikeuttaan sijoituttuaan kiertueen pistelistalla sijalle 154.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje