- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Oliver Lindell suomalaistoivona CT:n Limpopo Championshipissä

Lauri Ruuskan ja Kim Koivun avauskierros ei sujunut myötätuulessa.

Oliver Lindell avasi mallikkaasti Challenge Tourin kauden 2020 Etelä-Afrikan Modimollessa. Porvoolainen paukutti Limpopo Championship -kilpailun ensimmäisellä kierroksella tuloksen 68 (-4). Sillä hän jakaa kilpailussa kuitenkin vasta 30. sijaa, sillä Koro Creekin kenttä, jolla kaikki suomalaiset pelasivat torstaina, on ollut CT:n pelurien käsittelyssä paperia.

Kisan johtotulos on ensimmäisen päivän jälkeen -9 ja sekin pelattiin Koro Creekillä. Toisella kisakentällä, Euphoria GC:lla, päivän paras tulos on toistaiseksi -8.

Jos Lindellillä olikin hyvä päivä, ei Lauri Ruuskan ja Kim Koivun tilanne ole yhtä valoisa. Ruuska jakaa tuloksella 73 (+1) sijaa 129. Koivu on tuloksella 74 (+2) sijalla 152. Koivu on ollut pitkään poissa kisakentiltä, joten tulosta tärkeämpää on saada tuntumaa kilpagolfiin taas käytännön tasolta.

Jatkopaikan suhteen asetelma on kuitenkin jo armoton. Viikonlopun kierroksille edetäkseen Koivun olisi painettava perjantaina tulos arviolta neljä lyöntiä pakkaselle, eikä Ruuskan urakka ole mainittavimmin helpompi. Tilannetta ei helpota se, että perjantaina suomalaiset pelaavat Euphoria-kenttää, joka ainakin avauspäivänä oli kentistä vaikeampi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje