Oliver Lindell sai hienon 21-vuotislahjan: Kausi jatkuu Kiinassa - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Oliver Lindell sai hienon 21-vuotislahjan: Kausi jatkuu Kiinassa

Oliver Lindell ja Roope Kakko pääsevät havittelemaan nousua CT:n 45 parhaan joukkoon Hainan Openissa lokakuun puolivälissä.

Sunnuntaina 21 vuotta täyttänyt Oliver Lindell sai hienon syntymäpäivälahjan ’työnantajaltaan’ Challenge Tourilta, kun selvisi, että Lindell pääsee mukaan Kiinassa lokakuun puolivälissä pelattavaan Hainan Openiin.

Lindell on kiertueen Race to Mallorca -rahalistalla 51:s, kun Hainan Openiin pääsee mukaan kiertueen 53 parasta pelaajaa. Lindell ei ole kisan ainoa suomalainen, sillä kentälle astelee myös kiertueen parhaana sinivalkoisena rankingissa sijalla 48 oleva Roope Kakko.

Kilpailu on kiertueen kolmanneksi viimeinen ja palkintorahassa mitattuna tavallista suurempi, arvoltaan 350 000 euroa. Menestymällä kisassa ja sijoittumalla siinä kymmenen parhaan joukkoon Lindellillä on mahdollisuus jatkaa kauttaa seuraavalla niin ikään Kiinassa pelattavassa Foshan Openissa, jonka jälkeen jäljellä on enää kiertueen finaali Mallorcalla marraskuun toisella viikolla.

Mallorcalle selviytyvät mukaan pistelistan 45 parasta. Suomalaisten on mahdollista yltää rajan paremmalle puolelle, mutta Hainan Open tulee olemaan kaksikolle vdenjakaja. Sijoitus 45 parhaan joukossa kauden päätteeksi olisi merkittävä myös Euroopan kiertueen karsintoja ajatellen, sillä 45 parasta selviytyy suoraan karsintafinaaliin kakkosvaiheen ohi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje