[11][17]
Kilpagolf

Oliver Lindell 18:s ammattilaisdebyytissään Gecko Tourilla

Jatkopaikka ensimmäisessä ammattilaiskilpailussa on hyvä alku uralle. Kuva: Antero Lindell.

Hiljattain ammattilaiseksi siirtynyt Oliver Lindell on sijoittunut 18:nneksi Espanjassa, Alcadesa Golf Clubilla pelatussa Gecko Tourin kilpailussa.

Lindellin kisa oli kaksijakoinen. Avauspäivän hieno 69:n lyönnin kierros sinetöi sinänsä arvokkaan jatkopaikan nuorukaisen ensimmäisessä kilpailussa ammattilaisena, mutta sitä seuranneet 75 ja 79 eivät antaneet mahdollisuuksia taistella kisassa kärkipään sijoituksista.

Lopulta Lindell (+7) jäi kisan voittaneesta Norjan Eirik Tage Johansenista peräti 14 lyönnin päähän.

Maanantain kierros pelattiin tuulisessa kelissä. Lindell ei pystynyt löytämään lähestymisiinsä parasta tarkkuutta ja birdie-tili jäi avaamatta. Viiden bogin lisäksi korttiin kirjattiin yksi tupla. Se syntyi pallon hukuttua viheriön taakse pitkäksi painuneen lähestymisen jälkeen.

”Griiniosumia oli kuitenkin 14, joten kyllä harmittaa suunnattomasti”, kuvaili Lindell tiedotteessaan.

Hän jää hiomaan peliään Espanjaan vielä viikoksi ja palaa samoihin maisemiin helmikuussa, kun Nordic Leaguen talvisarjan kisan käynnistyvät samalla kentällä.