26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nuutinen päivän parhaimmistoa LET:llä – ”Kiva ilmapiiri pelailla, kun yleisössä pyörii suomalaisia”

Sanna Nuutinen tarvitsi perjantaina kuusi puttia vähemmän kuin ensimmäisellä kierroksella. Kuva: Tristan Jones/LET

Kolme suomalaispelaajaa eteni Marbellan turnauksen jatkokierroksille.

Sanna Nuutinen (-1) oli erinomaisella pelipäällä Marbellassa Aloha Golf Clubilla jatkuneessa naisten Euroopan kiertueen turnauksessa. Hän iski kisan toisella kierroksella tuloksen 69, ja nousi kisan puolimatkan krouvissa jaetulle 19. sijalle.

Neljä birdieä tehneen Nuutisen virheet jäivät perjantain kierroksella vähäisiksi. Ainoa bogey tuli kentän kahdeksannella reiällä.

Hän ei nähnyt pelillisesti merkittävää eroa ensimmäisen ja toisen kierroksen välillä, viheriöillä sitäkin enemmän.

”Eilen oli iltapäivän viimeinen lähtö ja griinit olivat tosi tallotut. Puttasin 35 kertaa ja tänään hieman tuoreimmilla griineillä 29 kertaa. Siinä lienee suurin ero näiden kahden kierroksen välillä. Draivaaminen ja rautapeli ovat olleet tasaisen hyvää”, Nuutinen sanoi.

”Saa olla tarkkana, että lyö oikealle puolelle lippua, sillä griinit ovat todella kaltevat”, päivän kolmanneksi kovinta tulosta jakanut helsinkiläinen jatkoi.

Marbellan seudulla asuu ja lomailee paljon suomalaisia, mikä on näkynyt kentän lehtereillä.

”Täällä on kiva ilmapiiri pelailla, kun yleisössä pyörii myös suomalaisia. Pyritään antamaan heille viihdettä loppuun asti.”

Jatkoon suomalaisista ylsivät myös tuloksen 73 lyönyt Ursula Wikström (T27/par) ja neljä lyöntiä enemmän kierrokseensa käyttänyt Noora Komulainen (T60/+5).

Krista Bakkerin (+7) 79 lyönnin kierroksessa oli karsintarajan selvittämistä ajatellen kaksi lyöntiä liikaa.

Andalucia Costa del Sol Open de Espana -kilpailua johtaa toisen perättäisen 68 lyönnin kierroksen pelannut Saksan Karolin Lampert (-8). Eroa toista sijaa jakaviin neljään pelaajaan on yksi lyönti. Heidän joukostaan löytyy kisan parhaat pohjoismaalaiset, Norjan Marianne Skarpnord ja Tanskan Nana Koerstz Madsen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje