26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Nuutinen hyvistä asemista päätöspäivään

Sanna Nuutisen ammattilaisura on alkamassa vakuuttavasti. Kuva: Vesa Koivunen.

Sanna Nuutinen jatkaa LETAS-kiertueen Ingarö Ladies Openissa parhaana suomalaisena kahden kierroksen jälkeen. Nuutinen pelasi perjantaina tuloksen +2 (72). Kierroksella syntyi kaksi birdieta ja bogeya sekä yksi tupla.

Nuutinen on ensimmäisessä kilpailussaan ammattilaisena ennen viimeistä kierrosta hienosti sijalla T12. Kolmen parhaan joukkoon matkaa on kolme ja kärkeen kuusi lyöntiä.

Halmstad Golfklubbenia edustava Linda Henriksson, joka tuloslistoilla on merkitty ruotsalaiseksi, paranteli myös asemiaan. Toisen kierroksen tulos 70 nosti Henrikssonin (+5) sijalle T26.

Annika Nykänen (+8/ 76, 72) karsiutui yhdellä lyönnillä.

Challenge Tour

Challenge Tourin Norwegian Challengessa päivän suomalaisonnistuja oli Peter Erofejeff. Helsinkiläinen paransi eilistä tulostaan kahdella lyönnillä (72, 70), ja se riitti nostamaan hänet sijalle T60. Erofejeffin yhteistulos -2 oli viimeinen, jolla jatkopaikka viikonlopulle irtosi.

Tapio Pulkkasen (par/ 69, 75) ja Toni Hakulan (par/ 68, 76) kohdalla lupaavasti alkanut kilpailu kääntyi perjantain epäonnistumisen myötä karsiutumiseen.

Kisan kärjessä Florian Fritsch jatkoi vakuuttavia otteitaan. Saksalainen nakutti tuloksen 67 ja piti kärkipaikkansa yhden lyönnin erolla Ranskan Benjamin Hebertiin.

Ecco Tour

Myös Ecco Tourin Isaberg Openissa perjantai oli suomalaisittain pienoinen pettymys.

Oliver Lindell kirjasi hyvän 70 lyönnin avauskierroksen jatkeeksi 78 lyöntiä, joiden seurauksena kisa jäi hänen osaltaan kaksipäiväiseksi.

Sebastian Lindmanin ja Mika Brunoun (+13/ 82, 75) jatkohaaveet sulivat käytännössä jo torstaina (+12/ 79, 77).

Antti Ahokas on 12 reiän jälkeen tuloksessa +1. Yhteistulos -2 riittää sijaan T16. Kisan kymppisakki on kuitenkin vain parin lyönnin päässä, joten lappeenrantalaisella on edelleen hyvät mahdollisuudet nousta taistelemaan jopa voitosta.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)