Nummenpää ja Komulainen ennustetun cut-rajan yläpuolella LET-kiertueella - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nummenpää ja Komulainen ennustetun cut-rajan yläpuolella LET-kiertueella

Elina Nummenpää kärkkyy jatkopaikkaa kauden toisessa LET-kilpailussa. Kuva: Tristan Jones/LET

Noora Komulainen esitti hyvän loppukirin kierroksen viimeisellä kolmanneksella.

Elina Nummenpää (+1) jakaa parhaana suomalaisena 40. sijaa Australian Uudessa Etelä-Walesissa alkaneessa LET:n kilpailussa. Eroa kärkeen on 18 reiän jälkeen kuusi lyöntiä.

Nummenpää teki 73 lyönnin kierroksellaan kolme birdieä ja neljä bogia. Paras vaihe osui Dubbo Golf Clubin kentän reikien 10–14 jaksoon, missä hän teki päivän kaikki birdiensä.

”Ihan täysin en saanut otetta tänään pelistä, vaikka ei siinä mitään suurempaa hätää ollut. Piti vain vähän maltilla jauhaa loppuun asti. Puttilinjojen kanssa epäröin turhan paljon. Periaatteessa tekeminen on hyvää, ja on kiva olla kentällä”, Nummenpää sanoi.

Korttinsa Ladies European Tourilla ilman karsintoja selvittänyt Nummenpää sijoittui viime kaudella parhaimmillaan 17:nneksi (Estrella Damm Ladies Open) pääkiertueella. Kyseessä oli urallaan kerran top 10:een yltäneen turkulaislähtöisen pelaajan kolmanneksi kovin LET-sijoitus.

Lyönnin verran Nummenpäätä enemmän kierrokseensa käyttänyt Noora Komulainen (+2) jakaa 50. sijaa. Hän esitti torstaina mainion loppukirin oltuaan 13. reiän jälkeen vielä tilanteessa viisi yli.

Ursula Wikström ja Sanna Nuutinen (+3) lähtevät toiselle kierrokselle lyönnin päässä viimeisissä jatkopaikoissa kiinni olevista pelaajista. Karina Kukkoselta (+6/T113) ja viime viikon kisan onnistujalta Tiia Koivistolta (+7/T127) vaaditaan perjantaina jo kovempaa suoritusta jatkokierroksia ajatellen.

Skotlantilaisilla on Women’s NSW Openissa kaksoisjohto, kun sekä Michele Thomson että Gemma Dryburgh pelasivat avauspäivänä tuloksen 67. Eroa Ruotsin Camilla Lennarthiin ja Saksan Olivia Cowaniin on yksi lyönti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje