Nordqvist vuorostaan paalulle Alabamassa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Nordqvist vuorostaan paalulle Alabamassa

Anna Nordqvist oli rautaa Airbus LPGA Classicin kolmannella kierroksella. Kuva: © Getty Images

Anna Nordqvist (-16) nousi tuloksellaan 66 Alabamassa pelattavan Airbus LPGA Classic -turnauksen johtoon. Jo kaksi kisaa tällä kaudella voittanut ruotsalainen on lyönnin toisena olevaa Catriona Matthew’ta edellä.

Jälkimmäinen johti kisaa kaksi ensimmäistä kierrosta, joten RTJ Golf Trail -golfkeskuksessa on koko viikon ollut eurooppalaiskomento.

Nordqvist sai lauantain kierrokselleen lentävän lähdön tekemällä ulosmenon puoliväliin mennessä neljä peräkkäistä birdietä. Jatkossa ”villimpi” meno tasaantui, mutta virheetön kierros toi jatkossa vielä birdiet rei’illä yhdeksän ja 16.

”Kaikki mitä saatoin tehdä, oli työntää itsensä voittotaisteluun mukaan. Ja siinä taisin onnistua”, Eskilstunasta kotoisin oleva Nordqvist sanoi. ”Mutta takana on paljon pelaajia, joilla on hyvät mahdollisuudet. Liian rennosti ei voi ottaa, on vain pakko puskea eteenpäin.”

Skotlannin Matthew’lla oli tahmea alku kolmannella kierroksella. Hän teki Crossing Coursen viidennellä reiällä jo päivän kolmannen boginsa. Tämän jälkeen Matthew ryhdistäytyi totaalisesti: viidestä birdiestä kolme tuli putkeen aivan kierroksen loppupuolella.

Täsmäiskunsa avulla Edinburghin lähistöllä, North Berwickissä asuva pelaaja piti itsensä Nordqvistin kannassa.

Stacy Lewis (-14) on kilpailussa kolmantena.

Eurooppalaisista kymmenen joukkoon mahtuvat myös Englannin Charley Hull (-13) ja Jodi EwartShadoff (-12).

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje