Nordqvist iski kenttäennätyksen - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Nordqvist iski kenttäennätyksen

Anna Nordqvist teki näyttävää jälkeä Mobile Bay LPGA Classicin kolmannelle kierroksella. Kuva: All Over Press

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Toinen peräkkäinen 66 lyönnin kierros nosti Chella Choin (-17) Alabaman turnauksen johtoon. Päivän suurin sankari oli kuitenkin Anna Nordqvist, joka nousi häikäisevän kenttäennätyksen ansiosta lyönnin päähän kärjestä. Nordqvist jakaa toista sijaa 36 reiän jälkeen johdossa olleen JessicaKordan kanssa.

Robert Trent Jonesin suunnitteleman Crossing Coursen ennätys muotoiltiin uusiksi jo toistamiseen tällä viikolla. Sydnee Michaelsin pelaama tulos 62 säilyi ennätyksenä vain vuorokauden, kun Nordqvist pisti lauantaina lyönnillä paremmaksi.

Ruotsalaisen tähtikierros sisälsi yhden eaglen ja kymmenen birdien lisäksi yhden bogin. Kierroksen paras vaihe osui ulosmenon alkupuolelle, jossa Nordqvist taituroi viisi birdietä putkeen. Ei ihme, että Eskilstunasta kotoisin oleva pelaaja oli päivän urakkansa jälkeen yhtä hymyä.

”Tänään oli todella hauska päivä. Tämä oli yksi niistä päivistä, kun kaikki kova työ ja kärsivällisyys palkittiin”, Nordqvist kiteytti.

Lauantain täysosuma alitti Nordqvistin uran parhaan henkilökohtaisen kierrostuloksen neljällä lyönnillä. Tulos 61 on myös tämän kauden kovin kierros naisten Yhdysvaltain kiertueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Nordqvist on voittanut urallaan yhden major-turnauksen ja kaksi LPGA-turnausta. Edellinen ykköstila on peräisin vuodelta 2009.

Karrie Webb (-15) on neljäntenä ja Jennifer Johnson (-14) viidentenä. Maailmanlistan kakkonen Stacy Lewis oli myös lennokkaalla pelipäällä lauantaina. Tulos 63 nosti hänet Sydnee Michaelsin seuraksi kuudennelle tilalle. He ovat Choi’ta neljä lyöntiä perässä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje