[11][17]
Nordic League

Suomalaisille laiha saalis Nordic Liigan ”kevätavauksessa”

Tanskalaisamatööri venyi Bravo Tours Openin ykköseksi.

Pohjoismaiden kiertueen varsinaisen kauden ensimmäinen kilpailu ei tarjonnut suomalaispelaajille suuria ilonaiheita. Martin Plukka (73–80–71) sijoittui Bravo Tours Openissa parhaana 30:nneksi, häviten kärjelle 13 lyöntiä.

Muista jatkoon päässeistä Miro Veijalainen (73–77–77) oli 43:s ja Kristian Kulokorpi (78–74–77) 55:s.

Sami Välimäki, Lauri Ruuska, Kalle Sneck ja Simo Haavisto karsiutuivat. Mikko Lehtovuori keskeytti ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Tanskassa, Rømø Golf Linksillä pelatun turnauksen voitti isäntämaan Nicolai Højgaard (72–74–65). Amatööri oli 36 reiän jälkeen kahdeksantena, mutta esitti perjantaina tyylikkään loppukirin kisan kovimmalla kierrostuloksella.

Ruotsin Ludwig Nordeklint (77–66–70) hävisi Højgaardille kahdella lyönnillä. Kilpailussa vain neljän pelaajan lopputulos alitti kentän parin.

Nordic Liigan kilpailut jatkuvat ensi viikon tiistaina, niin ikään Tanskassa pelattavalla Willis Towers Watson Pro-Am Mastersilla.