[6][5]
Nordic League

Lindell neljäs Ruotsin kiertueella

Porvoolainen harmitteli Lumine Golf Clubin kentän hitaita viheriöitä. Vain kaksi pelaajaa alitti päätöspäivän vaikeissa olosuhteissa 70 lyönnin rajan.

Oliver Lindell (-6) sijoittui parhaana suomalaisena jaetulle neljännelle tilalle Espanjan Tarragonassa käydyssä Swedish Golf Tourin talvisarjan turnauksessa. Hän pelasi kisan kolmannella kierroksella tuloksen 73, ja hävisi voiton vieneelle Ruotsin Oscar Lengdénille viidellä lyönnillä.

Lindell oli lauantaina helisemässä muiden kilpailijoiden tavoin Lumine Golf Clubin kentällä vallineessa kovassa tuulessa. Ainoastaan hänen kanssaan saman sijan jakanut Islannin Haraldur Magnus ja kakkoseksi päätynyt Tanskan Victor Østerby pystyivät pelaamaan kuutosella alkavan tuloksen.

Euroopan haastajakiertueella tällä kaudella pelaava Lindell oli kierrostaan sisääntulon puolivälissä kolme yli, mutta pelasi viimeiset viisi reikää kaksi alle.

”Griinien hitaus koitui taas minulle ongelmaksi, ja etuysin putit jäivät koko ajan hitusen lyhyiksi. Hyvä kilpailu kuitenkin takana, tästä on hyvä jatkaa kohti Challenge Tourin starttia”, Lindell sanoi.

Niin ikään tuloksen 73 finaalikierroksella pelannut Antti Ahokas jakoi SGT Winter Series Lumine Hills Openissa kuudetta sijaa. Muut suomalaiset jäivät top 20:n ulkopuolelle.

Ruotsin Christopher Feldborg Nielsen johtaa Nordic Liigan rankigia neljän turnauksen jälkeen. Tarragonassa 23. sijoittunut Tuomas Salminen on parhaana suomlaisena kymmenentenä.