[11][17]

[11][17]
Nordic League

Lindell kiri kolmanneksi Norjassa

Tanskan ET-kisassa tulevalla viikolla pelaava Oliver Lindell kasvatti johtoaan Nordic Liigan rankingissa.

Oliver Lindell jakoi päivän kovinta kierrostulosta (67) Dillingissä pelatun Norwegian Openin finaalikierroksella. Viimeisellä reiällä chipin upottanut porvoolainen päätyi kokonaistulokseen 211 (-5), mikä riitti jaettuun kolmanteen sijaan Tanskan Martin Leth Simonsenin ja Åke Nilssonin kanssa.

”Huonolla lyömisellä, mutta onnistuneella lähipelillä sain hienon tuloksen aikaiseksi. Ei voi olla kuin tyytyväinen tähän viikkoon. Nyt valmistaudutaan ensi viikon upeaan kokemukseen”, uransa ensimmäiseen Euroopan kiertueen kilpailuun torstaina starttaava Lindell sanoi.

Linus Väisänen (-2) pysytteli loppusuoralle kärjen tuntumassa. Toiseksi viimeinen avaus kuitenkin epäonnistui ja metsäseikkailun jälkeen korttiin piirrettiin tyly reikätulos, yhdeksän lyöntiä. Vuosaari Golfia edustava pelaaja sijoittui lopulta jaetulle 10. tilalle.

Erik Myllymäki (par) oli 21:s. Miro Veijalainen karsiutui kolmannelta kierrokselta.

Lindell kasvatti Norjassa rankingjohtoaan Nordic Liigassa yli 3000 pisteellä lähimpään kilpakumppniinsa, Tanskan Mark Haastrupiin. Jälkimmäinen voitti NL:n edellisen, Ruotsin Isabergissä pelatun turnauksen.

Skjeberg Golfklubin kentällä pelattiin samaan aikaan LETAS-kiertueeseen kuuluva Norwegian Ladies Open, jossa Sanna Nuutinen (par) oli parhaana suomalaisena 19:s.