[6][5]
Nordic League

Lauri Ruuskalle talven kolmas top 10 -sijoitus Nordic Liigassa

Kausi on alkanut Ruuskalta lupaavasti.

Lauri Ruuskan vakaat peliotteet Nordic Liigassa huipentuivat Lumine Golf Clubilla Espanjassa pelatussa talvisarjan viimeisessä kilpailussa jaettuun yhdeksänteen sijaan.

TarinaGolfin pelaaja löi Lumine Lakes Openin kolmantena päivänä tuloksen 70. Kierros sisälsi neljän birdien ohella yhden bogin ja yhden tuplabogin.

Samaan 208 (-6) lyönnin tulokseen Ruuskan ohella Tarragonassa päätyivät, Ruotsin Albin Tidén, Norjan Elias Bertheussen ja Espanjan Emilio Cuartero.

Kyseessä oli Ruuskalle kolmas top 10 -sijoitus vuoden 2019 Nordic Liigan turnauksissa. Hän sijoittui Mediter Real Estate Mastersissa kymmenenneksi ja Lumine Hills Openissa kahdeksanneksi. Talvisarjan kisoista kaksi ensimmäistä kuului Ecco Tourin ja kaksi jälkimmäistä Swedish Golf Tourin ohjelmaan.

Lumine Lakes Openissa ylivoimaisen voiton vei Fredrik Nihlén (-20). Eroa toiseen ruotsalaiseen Åke Nilssoniin kertyi peräti yhdeksän lyöntiä. Nihlén vastasi toisena päivänä perättäin kisan parhaasta kierrostuloksesta.

Myös Oliver Lindell (-4) kuului 67 lyönnin kierroksellaan sunnuntain onnistujiin. Porvoolainen sijoittui lopputuloksissa 16:nneksi. Muista jatkoon päässeistä suomalaisista Juhana Kukkonen (+5) oli 47:s.

Nordic Liigan kilpailut jatkuvat Saksan Winsenissä huhtikuun lopulla pelattavalla reikäpelikilpailulla. Kausi pääsee kunnolla käyntiin Master of the Monster -kilpailun myötä, sillä toukokuussa kiertueella pelataan viisi turnausta.