[11][15]
Nordic League

Lauri Ruuska yhdeksäntenä Tanskan NL-kisassa

Bravo Tours Open avasi Nordic Liigan varsinaisen kauden.

Lauri Ruuska oli ainoa suomalainen, jonka avauskierros ei ylittänyt kentän paria Rømø Golf Linksillä käynnistyneessä Nordic Liigan kilpailussa. Hän on tuloksellaan 72 (par) 18 reiän jälkeen jaetulla yhdeksännellä sijalla.

Bravo Tours Openin kärkipaikkaa jakavat isäntämaan Martin Leth Simonsen ja Mathias Gladbjerg (69), jotka olivat päivän ainoat kuutosella alkaneen tuloksen lyöneet pelaajat.

Suomalaisista ennustetun cut-rajan yläpuolella ovat myös Miro Veijalainen (73) ja Martin Plukka (73). Kristian Kulokorpi (78), Sami Välimäki (78), Mikko Lehtovuori (80), Kalle Sneck (81) ja Simo Haavisto (83) joutuvat sen sijaan esittämään torstaina pirteämpiä otteita päästäkseen mukaan finaalikierrokselle.

Nordic Liiga käynnistyi jo helmi-maaliskuussa pelatulla neljän turnauksen talvisarjalla. Näissä kilpailuissa suomalaisista kertaalleen top 10:een ylsivät vain Challenge Tour -pelaaja Kim Koivu (6:s/PGA Catalunya Resort Championship) ja amatööri Sami Välimäki (9:s/PGA Catalunya Resort Championship).

Pohjoismaiden kiertueen ohjelmassa on tällä kaudella kaikkiaan 25 kilpailua, joista kolme viimeistä muodostaa syys-lokakuussa pelattavan finaalisarjan.

Suomen ainoa Nordic Liigan turnaus, Jaakko Mäkitalon isännöimä Timberwise Finnish Open, saa vuoronsa elo-syyskuun vaihteessa.

Nordic Liigan kauden 2017 rankingin voitti Islannin Axel Boasson. Antti Ahokas oli parhaana suomalaisena yhdeksäs.

Pistelistan viisi parasta saa kauden päätteeksi vahvan kategorian Challenge Tourille.