[13][26]
Nordic League

Kim Koivu taisteli yhdeksänneksi Swedish Golf Tourilla

Kyseessä oli Koivun ensimmäinen top 10 -sijoitus tämän kauden Nordic Liigassa.

St. Laurence Golfia edustava Kim Koivu (-3) paransi sijoitustaan neljällä pykällä lauantana pelatun Isaberg Openin päätöskierroksella.

Tulos 71 riitti nostamaan hänet 54 reiän kilpailussa jaetulle yhdeksännelle tilalle.

Koivu teki kolmannella kierroksella neljä birdieä ja kolme bogia. Birdieistä vain yksi syntyi par-viitosilla, bogeja pitkillä rei’illä maajoukkuepelaajalle kirjattiin kaksi.

Mikko Lehtovuori ja Niclas Hellberg (par) jakoivat 21. sijaa. Kahden edellisen Nordic Liigan kisan paras suomalainen, Simo Haavisto (+1) oli nyt 25:s, muut suomalaiset karsiutuivat.

Ruotsalaispelaajat valloittivat Isaberg Openin top 5:n. Anton Wejshag (-8) oli kisan ykkönen, Per Längfors ja Henric Sturehed jakoivat kakkostilan lyönnillä voittajalle hävinneinä.

Kyseessä oli Koivun uran toinen top 10 -sijoitus Nordic Liigassa, ensimmäinen tuli vuonna 2015 Naantalissa. Hän on kiertueen rankingissa sijalla 81.

Rankingin kärjessä jatkaa Ruotsin Christopher Feldberg Nielsen. Antti Ahokas on viidentenä.

Nordic Liiga jatkuu kahden viikon kuluttua Landerydissä. Kullossa pelattava Suomen osakilpailu Polarputki Finnish Open saa vuoronsa elo-syyskuun vaihteessa.