[13][26]

[13][26]
Nordic League

Kahloksella tunnelmat laidasta laitaan – tulostaululle päivän heikoin tulos

Kärkiryhmässä otteensa menettänyt Juuso Kahlos vastasi tilastoharvinaisuudesta Barcelonan NL-kilpailussa.

Nordic Liigan talvisarjaan kuuluva Ecco Tourin kilpailu päättyi Juuso Kahloksen osalta synkissä tunnelmissa. Kakkossijalta kolmanteen päivään startannut espoolainen käytti kisan finaalikierroksella 80 lyöntiä, ja putosi jaetulle 24. tilalle.

Kahlos (+2) onnistui tekemään tiistaina PGA Catalunya Resortin Stadium-kentällä vain yhden birdien. Muut parista poikenneet reikätulokset olivat viisi bogia ja kaksi tuplabogia.

Pickala Golfin pelaajan esitys Barcelonassa oli poikkeuksellinen, sillä hän ehti vastata samassa kilpailussa sekä päivän parhaasta että heikoimmasta tuloksesta. Kahlos johti turnausta ensimmäisen kierroksen jälkeen pelattuaan golfkeskuksen Tour-kentällä tuloksen 63.

Hän lähti kolmannelle kierrokselle kahden lyönnin päässä johdossa olleesta Morten ∅rum Madsenista (-8), joka myös voitti kilpailun. Yhden ET-turnauksenkin urallaan voittanut tanskalainen jätti toiseksi sijoittuneen Ranskan Mathieu Fenassen taakseen lyönnin erolla.

Ruotsin Martin Eriksson (-6) oli kolmas.

Epäonnistumisestaan huolimatta Kahlos oli PGA Catalunya Resort Championshipin paras suomalainen. Muista jatkoonpäässeistä Linus Väisänen, Aleksi Myllymäki ja Lauri Ruuska eivät mahtuneet 30:n joukkoon.

Nordic Liigan talvisarja jatkuu vielä kolmella Ruotsin kiertueen kilpailulla, joista ensimmäinen alkaa perjantaina. Suomalaisia on tähän turnaukseen osallistumassa näillä näkymin 17 pelaajaa.