23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][31]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora Komulainen paras suomalainen Intian LET-kisassa – kiertueella uusi voittaja

Komulainen kuvattuna Suomessa aiemmin tällä kaudella. Kuva: Janne Tarmio

Komulainen löi harvinaisesti useamman duffin.

Naisten Euroopan kiertueen kilpailu DLF Golf and Country Clubilla New Delhin eteläpuolella pelattiin päätökseen sunnuntaina.

Suomalaisista parhaan sijoituksen nappasi Noora Komulainen. Hän pelasi etuyhdeksikön kaksi yli parin, mutta sai takalenkillä juonesta kiinni. Kolme birdieä sisääntulossa oli viemässä Komulaista kuuden joukkoon. Toiseksi viimeisellä reiällä tullut tuplabogey oli Komulaisen päivän toinen ja tiputti hänet tuloslistalla sijalle 12.

”Vaikea ja outo päivä. Löin kolme duffia wedgellä ja niistä syntyi +4 tulokset. En muista edellistä kertaa, kun olisin lyönyt duffin. Sain tsempattua itseni vaikean alun jälkeen tilanteeseen -1, mutta löin sitten 17 reiällä taas duffin veteen. Missasin myös pari lyhyttä birkkua takaysin alussa. Tämä kenttä on minulle mieluinen ja tykkään tästä kisasta. Toivoin parempaa kisaa koska fiilis oli hyvä”, Komulainen viestitti Intiasta.

Kilpailun voittoon pelasi Itävallan Christine Wolf. Ykkössija oli 30-vuotiaan ensimmäinen LET:llä. Hän jätti toiseksi tulleen Marianne Skarpnordin lopulta kolmen lyönnin päähän.

Sanna Nuutisen kuusi bogeya romuttivat haaveet top-1o sijoituksesta, josta hän oli vain lyönnin päässä ennen viimeistä päivää. Keimolalainen päätyi jaetulle 21 sijalle.

Ursula Wikström pelasi sunnuntaina viikon parhaan kierroksensa. Hänen tuloksensa oli vaihtelevien vaiheiden jälkeen -1. Komulaisen tavoin hänkin teki tuplabogeyn reiälle 17. Wikströmillä oli kaksi heikompaa kierrosta perjantaina ja lauantaina. Lopputuloksissa hän oli 53:s.

Elina Nummenpää teki kierroksellaan kolme tuplabogeya ja pelasi 79 lyönnin kierroksen. Nummenpään sijoitus painui 57:nneksi.

Komulainen tienasi sijoituksellaan 8695 euroa. Kiertueen pistelistalla hän nousi sijalle 26. Wikström on parhaana suomalaisena 20:na. Myös Sanna Nuutinen on 50 parhaan joukossa, jotka saavat vahvan kategorian ensi kaudelle. Hänen sijoitus on 28.

LET:n vuotta on jäljellä kaksi kilpailua, jotka pelataan marras-joulukuun vaihteessa ja joulukuun ensimmäisellä viikolla. Kilpailupaikkoina ovat Espanja ja Kenia.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje