23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Noora Komulainen kirkkaasti jatkoon – seitsemän suomalaista laulukuoroon

Noora Komulainen pelaa ainoana suomalaisena Jabra Ladies Openin kolmannella kierroksella. Kuva: Tristan Jones/LET

Komulaisella on mahdollisuus kolkutella lauantaina paikkaa top 10:een vahvalla kierroksella.

Kuuluisalla Evian Resort Golf Clubin kentällä meneillään oleva Jabra Ladies Open ei ole sujunut suomalaisilta toiveiden mukaisesti. Kahdeksasta mukana olleesta pelaajasta vain Noora Komulainen (T19) onnistui selvittämään kilpailun karsintarajan.

Perjantaina tuloksen 74 lyönyt Komulainen (+4) teki kierroksellaan yhden birdien ja neljä bogia. Eroa kymmenettä sijaa jakaviin pelaajiin on kolme lyöntiä, joten jämäkällä päätöspäivän esityksellä nousu kärkikymmenikköön on vielä mahdollista.

Niina Liias, Kerttu Hiltunen (a), Sanna Nuutinen, Ursula Wikström, Elina Nummenpää, Tiia Koivisto ja Krista Bakker jäivät +7:n kohdalle asettuneesta cut-rajasta 2–9 lyönnin päähän.

Ladies European Tourin ja LET Access Series -kiertueen kilpailun yllätysjohdossa on Pauline Roussin Bouchard (-5). Englannin Annabel Dimmock on ranskalaisamatööriä lyönnin perässä. He ovat turnauksessa ainoa molemmilla kierroksilla kuutosella alkavan tuloksen pelannut kaksikko.

Pohjoismaalaisista parhaana on kuudetta sijaa jakava Ruotsin Filippa Moork (par).

Kyseessä on sama kisa-areena, jolla pelataan syyskuulta heinäkuulle siirtynyt major-turnaus Evian Championship. Viikonvaihteen kilpailun kaksi parasta saavat paikan tähän reilun kahden kuukauden kuluttua käytävään majoriin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje