Nelly Korda luotti valinnassaan Ursula Wikströmin kokemukseen - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Nelly Korda luotti valinnassaan Ursula Wikströmin kokemukseen

Ursula Wikström puhaltaa Nelly Kordan kanssa samaan hiileen LET:n joukkuekilpailussa. Kuva: Mark Runnacles/LET

Maailmanlistan ykkönen nimitti suomalaisen tiimiinsä New Yorkin miljoonan dollarin joukkuekisassa. Turnauksen kolme muuta suomalaista pelaavat samassa joukkueessa.

Ursula Wikström saa torstaina New Yorkin Long Islandilla käynnistyvässä LET:n joukkuekilpailussa laadukkainta mahdollista peliseuraa, kun hän kuuluu maailmanlistan ykkösen Nelly Kordan kipparoimaan nelihenkiseen joukkueeseen.

Aramco Team Series New York -turnauksessa jokaisen joukkueen kapteeni nimitti yhden pelaajan joukkueeseensa ja yksi valikoitui ryhmään arvonnan kautta. Lisäksi kuhunkin tiimiin kuuluu pro am -henkisessä kisassa amatööripelaaja.

Kokenut Wikström sai kunnian olla Tokiossa olympiakultaa voittaneen Kordan valinta ryhmään, johon arpa toi kolmanneksi ammattilaiseksi Skotlannin Alison Muirheadin.

Wikström, 41, ja Nelly Korda, 23, ovat pelanneet urallaan muutamia yhteisiä turnauksia, mutta aiemmin ei kaksikko ole toisiaan samassa ryhmässä kohdannut.

”Ikinä en ole Nellyn kanssa pelannut, enkä muutenkaan häntä tunne, mutta ihan kiva päästä yhdessä pelaamaan”, 18 vuotta ammattilaiskenttiä kiertänyt Wikström sanoi.

Hän muistutti, että hienossa kunnossa olevalla Glen Oaks Clubin kentällä on saatava lähestymiset oikealle puolelle lippua ja putteri toimimaan, jos haluaa tulosta syntyvän.

Kovatasoisen kilpailun ainoa suomalaiskapteeni Sanna Nuutinen puolestaan valitsi joukkueeseensa Tiia Koiviston, ja mukavana yhteensattumana kolmannen paikan ryhmässä otti arvonnan jälkeen Krista Bakker. Kyseessä on 28 joukkueen yhdistelmistä ainoa, jonka kaikki kolme ammattilaista ovat samasta maasta.

”Kiva arpaonni tällä kertaa. Kiva päästä pelaamaan Suomi-tiimissä. Innolla odotan kisan alkua, että pääsee nauttimaan”, Bakker iloitsi.

Palkintoarvoltaan miljoonan dollarin turnauksessa 800 000 dollaria on jaossa joukkuekisassa ja loput 200 000 taalaa yksilökilpailussa.

Suomalaisten lähtöajat Aramco Team Series New York -kilpailun ensimmäisellä kierroksella (Suomen aikaa):

18.20 Nelly Korda USA-Ursula Wikström-Alison Muirhead SCO
19.31 Sanna Nuutinen-Tiia Koivisto-Krista Bakker

Lue seuraavaksi: LET:llä pelataan nyt isoista rahoista, mutta viivalle on houkuteltu myös jenkkilän isot tähdet

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje