Myllymäki selkeässä johdossa Vejlessä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Myllymäki selkeässä johdossa Vejlessä

Suomalaisilla jo toinen peräkkäinen Nordic Liigan kisan voitto ulottuvilla. Sanna Nuutinen lähtee niin ikään kärjestä sateen keskeyttämän LETAS-turnauksen päätöskierrokselle.

Erik Myllymäki (38) esitti jämäkkää peliä myös Vejlen turnauksen toisella kierroksella. Hän kokosi Kellers Park Mastersissa torstaina 17 pistettä, ja venytti johtonsa jo seitsemään pisteeseen toiseksi nousseeseen Ruotsin Jesper Olssoniin.

Myllymäki jäi avauspäivän hurjasta (10) birdiesaaliista vain yhden päähän. Tällä kertaa tuloskorttiin ei kirjattu myöskään eaglea, joka kartuttaa pistesaalista viidellä. Virheet jäivät tällä kertaa tasapainottavasti vähiin, eikä yksi bogi tuonut kuin yhden miinuspisteen.

Tämän viikon Nordic Liigan kilpailussa pelataan hieman pistebogia muistuttavin säännöin: eaglesta on tarjolla viisi pistettä ja birdiestä kaksi. Par antaa tuloksen nolla, mutta bogi (-1) ja tuplabogi (-3) tai heikompi reikätulos vähentävät saldoa.

Myllymäki pelasi torstaina ensimmäisen kierroksen tapaan hienon tuloksen 64. Pistelaskun periaatteista johtuen hän kokosi kuitenkin kolme pistettä vähemmän kuin keskiviikkona. Myllymäki on tehnyt Kellers Park Golf Clubin kentällä 11 paria kahden päivän aikana. Birdie- ja eagle-saldo on lähes tuplasti suurempi.

Niclas Hellberg (27) on seitsemäntenä. Muut suomalaiset karsiutuivat finaalikierrokselta.

Lugossa ei päästy kentälle

Espanjan Lugossa meneillään olevan LETAS-kiertueen turnauksen toinen pelipäivä peruuntui runsaiden sateiden vuoksi. Kisa päätettiin samalla lyhentää 36 reiän mittaiseksi, näin cut-raja asetettiin 18 reiän tilanteen perusteella.

Sanna Nuutinen on kilpailun kärjessä tuloksellaan 64. Kolmikko Marion Duvernay, Michele Thomson ja Piti Martinez Bernal jahtaavat helsinkiläistä lyönnin päässä.

Leena Makkonen (69) on sijalla 22, muut suomalaiset eivät selvittäneet karsintarajaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje