Myllymäki ja Kukkonen kärjestä finaalikierrokselle - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Finnish Tour - Kilpagolf

Myllymäki ja Kukkonen kärjestä finaalikierrokselle

Erik Myllymäki on tasaisen miesten sarjan johdossa 36 reiän jälkeen.

Naisten sarjan toistaiseksi kovimman (70) tuloksen Finnish Tourin avausturnauksessa pelannut Karina Kukkonen siirtyi maanantaina yksin kisan paalupaikalle. Kierroksellaan viisi birdietä ja kolme bogia tehnyt oululainen on 36 reiän jälkeen kokonaistilanteessa kolme alle.

Eroa toisena olevaan Matilda Castréniin on yksi lyönti.

Odotettavissa on, että Kukkonen ja Castrén kamppailevat ilman suurempia uhkia Vanajanlinnan kilpailun voitosta. Kolmantena majaileva Jenni Soikkeli on Kukkosta yhdeksän lyöntiä perässä.

Kukkonen ei ollut hyvästä tuloksesta huolimatta täysin tyytyväinen päivän urakkaansa.

”Löin huippulähestymisiä ja pitkiä draiveja, olin koko ajan hyvillä birdiepaikoilla, mutta ei oikein putit uponnut. Joko luin linjan väärin tai puttasin väärällä vauhdilla, mutta putit menivät koko ajan vierestä ohi”, Kukkonen sanoi tiedotteessa.

Neljättä sijaa jakavilla Anna Backmanilla, Ida Kaukisella ja Jenna Mäihäniemellä oli maanantaina vaisumpi päivä. Kolmikko pelasi toisella kierroksella 6-9 lyöntiä heikomman tuloksen avauspäivään nähden menettäen samalla iskuetäisyyden kärkeen.

Miesten sarja on sitäkin kiharaisempi; kymmenen pelaajaa on kolmen lyönnin sisällä johdossa olevasta Erik Myllymäestä. Toinen peräkkäinen 70 lyönnin kierros nosti Nokia River Golfia edustavan pelaajan lukemaan -4.

”Suunnittelin ennen kilpailua, että jos pelaa kolme kierrosta alle parin, niin voin olla tyytyväinen. Eli ehjää kierrosta lähdetään tavoittelemaan”, Myllymäki sanoi tiedotteessa.

Myllymäen takana riittää ruuhkaksi saakka menestystä janoavia pelaajia, sillä toista sijaa jakavat Kim Koivu, Jani Perttiläja Joonas Granberg ovat vain lyönnin päässä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje