23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhosen veto kesti 12 reikää Turkish Airlines Openissa

Etelä-Afrikan George Coetzee (-7) johtaa Belekissä Race to Dubain ensimmäistä finaalikisaa lyönnillä ennen Torbjörn Olesenia (-6). Mikko Korhonen (-1) on sijaluvulla 30., Mikko Iloselle (+3) jäi kolmelle viimeiselle kierrokselle paljon kirittävää.

Mikko Korhonen teki Carya Golfin kentällä Turkin Belekissä torstaina tuloksen yksi alle parin (70). Hän viimeisteli kolme birdietä ja kaksi bogia.

Molemmat bogit syntyivät kierroksen loppupuolella ja Korhosella olikin selkeä tuntuma siitä, miten kierros pelillisesti torstaina sujui.

”Vähän lyönti jo löytyi. 12 reikää oli hyvää peliä, sitten katosi vähän ja jouduin säätämään loppumatkan. Ei siinä oikein voi bogeilta välttyä. Mutta sanoisin, että kokonaisuudessaan ihan ok pelaamista.”

”Nukkuminen on ollut hieman heikkoa,  olen vähän puhki. Kroppa on myös rasituksista aika valmis, joudun tsemppaamaan sen kanssa melkoisesti”, hän sanoi.

Kivikasvoinen George Coetzee on jäänyt melkoisesti neljän edellisvuoden tuloskunnnostaan kuluvan kauden aikana./Getty Images)

Kivikasvoinen George Coetzee on jäänyt melkoisesti neljän edellisvuoden tuloskunnnostaan kuluvan kauden aikana./Getty Images)

Kisaa johtavaan George Coetzeehen (-7) Korhosella on eroa kuusi lyöntiä, jaettuun seitsemänteen sijaan kolme lyöntiä.

30-vuotias voimapussi Coetzee (178 cm, 95 kg) on ansainnut neljän edellisen kauden aikana ET:lla lähes neljä miljoonaa euroa ja voittanut kolmasti. Kuluva vuosi (85. Race to Dubai) on ollut näihin meriitteihin nähden vaikea.

Sijoitus kärkipäähän tai parhaimmassa tapauksessa voitto varmistaisivat kauden jatkumisen kotimaassa Etelä-Afrikassa sekä Dubain finaalissa, johon hän on päässyt neljästi peräkkäin.

Mikko Ilosen tasapaino horjahteli

Osallistujia Belekissa on 78, näiden joukossa Mikko Ilonen on tuloksella 74 (+3) sijaluvulla 71.

<a href=Mikko Ilonen pyrkii perjantaina saamaan paremman otteen Carya Golf & Spa Resortin kentästä. Kuva: Getty Images" width="630" height="420" />

Mikko Ilonen pyrkii perjantaina saamaan paremman otteen Carya Golf & Spa Resortin kentästä. Kuva: Getty Images

Parempia otteita hän pääsee rakentamaan vielä kolmen kierroksen ajan, kaikki pelaajat kiertävät neljä kierrosta.

”Kierros lähti heikosti liikkeelle, sen loppuvaiheilla toki rytisi tuloskortissa vielä pahemmin. Pelaaminen oli melko heikkoa, keskivaiheilla sain hieman otteesta kiinni. Jokin tuossa kentässä saa tasapainon horjumaan, huonoja lyöntejä tulee liikaa”, Ilonen kuvaili kokemaansa.

”Harjoituspäivinä taistelin lyöntini kanssa, sain sen kasaan tiistaina iltapäivällä, samoin nyt kierroksen jälkeen. Jotenkin pitäisi pystyä viemään tuo tunne kisakierrokselle. Lyönti kerrallaan lähden rakentamaan huomenna parempaa päivää”, Ilonen suunnitteli.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje