Mikko Korhosella vaikea päivä Euroopan kiertueella - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhosella vaikea päivä Euroopan kiertueella

Mikko Korhosen toisen kierroksen hyvä vire ei kantanut lauantaille. Kuva: Getty Images

Korhonen putosi KLM Openin kolmannella kierroksella häntäpään valvojien joukkoon.

Mikko Korhosen toiveet nousta KLM Open -turnauksessa kohti huippusijoituksia kokivat lauantaina kolauksen. Hän pelasi päivän heikoimpien joukkoon lukeutuneen tuloksen 76, ja valahti kisassa jaetulle 64. sijalle.

Kokonaistilanteessa yksi alle oleva Korhonen teki kolmannella kierroksella vain yhden birdien kirjattuaan niitä kahtena edellisenä päivänä kaikkiaan 13. Myös bogeja kertyi enemmän kuin ensimmäisellä ja toisella kierroksella.

”Miten tätä nyt kommentoisi? Surkea päivä. Tämä nyt on näköjään tämmöistä, ei vaan pysy peli näpeissä neljää päivää”, Korhonen sanoi.

”Tänään oli itse asiassa paras fiilis kropassa, ja pystyin lyömään hyvin. Missasin vääriin paikkoihin ja puttasin kaikki mahdolliset putit ohi. Siitä se tulos sitten rakentuu.”

Korhonen pelaa kisan viimeisellä kierroksella Ruotsin Per Längforsin (-1) kanssa. Kaksikon lähtöaika on sunnuntaina kello 8.58 Suomen aikaa.

Amsterdamissa The International -kentällä pelattavan turnauksen kärkipaikkaa jakavat Espanjan Sergio Garcia ja Englannin Callum Shinkwin (-15).

Kilpailun suurin yllättäjä Tanskan Nicolai Højgaard (-13) ja Lappajärvellä muutama vuosi sitten kotimaisten ammattilaisten perinteisessä Kivitippu Invitational -kisassa vieraillut James Morrison (-12) ovat seuraavina.

Kentällä tehtiin kolmantena päivänä myös uusi ennätystulos, 63, josta vastasi viidettä sijaa jakava Matt Wallace (-11).

Britillä näytti olevan huonon avauskierroksen jälkeen tiedossa aikainen kotiinpaluu, mutta jatkopaikka heltisi perjantain onnistumisen (67) jälkeen yhden lyönnin turvin.

”Ensimmäinen päivä oli tuulinen, enkä pelannut ollenkaan hyvin. Olen työstänyt muutamia asioita svingissäni, ja tulos oli kolme yli. Käytin sitten aikaa puttiviheriöllä, ja eilen aloin upotella putteja”, Wallace sanoi.

”Tulos olisi voinut olla tänään parempikin, mutta tämä oli yksi niistä päivistä, jolloin minusta tuntui, että olisin voinut tehdä birdien jokaisella reiällä.”

Englantilaisilla on sujunut Hollannin European Tour -kilpailussa mallikkaasti, sillä seitsemän ensimmäisen joukossa on viisi brittiä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje