Mikko Korhonen ”poistaa ruostetta” Dubaissa – kauden tavoitteena majorit - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhonen "poistaa ruostetta" Dubaissa – kauden tavoitteena majorit

Olvi ja Mercedes-Benz jaktavat Korhosen tukijoukoissa myös kahdella seuraavalla kaudella.

Mikko Korhonen hakee askelmerkkejä alkavaan kauteen edellisvuosien tapaan Dubain viheriöiltä. Korhonen lähtee treenireissulle loppiaisen jälkeen ja jatkaa Dubaista kolmen kisan mittaiselle ”hiekkakiertueelle” Abu Dhabiin, Dubaihin ja Saudi-Arabiaan.

Vuosi sitten treenikaverina olivat Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja. Kaksikko matkustaa Dubaihin vuodenvaihteen jälkeen, mutta Pulkkasen aloittaessa kilpailuvuotensa 2020 Sami Välimäen kanssa Etelä-Afrikassa 9.–12. tammikuuta pelattavassa South African Openissa, saa Korhonen seurakseen Dubaihin tällä kertaa vain Samoojan.

”Timo Rauhala lähtee reissuun ja mukana on myös valmentajani Markku Louhio. Lisäksi Minni (Blomqvist-Kakko) ja Roope (Kakko) tulevat samaan aikaan treenaamaan, joten saamme ihan hyvät pelit aikaiseksi”, Korhonen kertoo.

Mitään erityisiä harjoitustavoitteita uransa yhdeksänteen kauteen Euroopan kiertueella valmistautuva Korhonen ei ole ei itselleen ole asettanut.

”Ruosteenpoistoa se enimmäkseen on. Pääasia on mennä lyömään ja yrittää löytää pelivirettä sitä kautta. Pari päivää siinä menee, että pääsee taas hyvin jyvälle lyömisestä. Hyvällä fiiliksellä, mieli ja kroppa levänneenä lähdetään reissuun.”

Uuden kauden kynnyksellä Korhonen uudisti yhteistyösopimuksensa pitkäaikaisten tukijoidensa Olvin ja Mercedes-Benzin kanssa solmimalla molempien kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

”Pitkät yhteistyöt saavat jatkoa. On erittäin hienoa jatkaa mahtavaa yhteistyötä näiden hienojen brändien kanssa”, Korhonen kertoi mielissään.

Viime kaudella Korhonen pääsi mukaan kahteen major-kilpailuun, PGA Championshipiin ja The Openiin. Päästäkseen mukaan majoreihin myös 2020, on hänen pystyttävä napsimaan Race to Dubain ja maailmanlistan pisteitä tasaiseen tahtiin jo kevään aikana.

”Ehkä ne majorit ovat sellainen tavoite tälle kaudelle, jos pari pääsisi pelaamaan. Ja kauden lopuksi olisi hyvä saada maailmanlistasijoitus sinne sadan kohdille, mielellään vähän alle. Sillä pääsisi helpommin mukaan majoreihin. Nyt se on siellä 140 kieppeillä. Siinä riittää hyviä tavoitteita”, Korhonen sanoi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje