Mikko Korhonen palaa kesälomalta työmaalle Saksassa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Korhonen palaa kesälomalta työmaalle Saksassa

BMW International Openissa ovat mukana kaikki kiertueen suomalaiset. Kahden miljoonan euron kisaksi osallistujalista on tasokas.

Kun suuri osa suomalaisista vielä odottelee kesälomien alkamista, päättää Mikko Korhonen oman kesälomansa tällä viikolla Saksassa, jossa hän palaa kilpakentille BMW International -kilpailussa Munchenissä. Harmissaan mies ei kuitenkaan ole, vaikka lomat juhannukseen loppuvatkin.

”Ihan hyvällä fiiliksellä lähdetään jatkamaan kautta. Pitkä taukohan tässä on alla, joten vähän outoa olla taas täällä. Tästä se kuitenkin taas pian normalisoituu”, Korhonen sanoi.

”Lensin paikalle vasta eilen, koska meillä oli yhteistyökumppanini Mercedes-Benzin tapahtuma eilen Suomessa. Nopea valmistautuminen, hyvät treenit ja pro-am-kisa tänään, niin ollaan valmiita”, hän jatkoi.

Korhosen lisäksi kilpaillussa pelaavat Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja, eli jalkeilla on koko Suomen ET-nelikko.

Korhosen edellinen kilpailu on toukokuun puolivälissä pelattu PGA Championship. Sen jälkeen hän on ladannut akkuja Suomessa ollakseen valmis kauden jälkimmäiselle puoliskolle. Kiinassa uransa toisen ET-kilpailun voittaneella Korhosella on loppukauden aikana paljon voitettavaa, sillä sijoitus kiertueen pistelistalla tulee todennäköisesti viemään hänet mukaan kiertueen finaalisarjaan marraskuussa. Sitä ennen kiertueen ohjelmistossa on vielä 17 kilpailua.

Ennen kuluvan viikon koitosta Korhonen on pistelistalla parhaana suomalaisena sijalla 28.  Tapio Pulkkanen on 90:s, Kalle Samooja 113:s ja Kim Koivu 136:s.

Saksan kilpailusta Korhosella on mieluisia muistoja. Vuosi sitten hän kiri kisassa toiseksi, joskin kilpailu pelattiin tuolloin eri kentällä kuin tänä vuonna. Munchenissä, Golfclub Eichenriedissä pelattiin viimeksi 2017, ja myös tuolloin Korhonen eteni kisassa jatkokierroksille.

Kisassa on jaossa palkintorahaa kaksi miljoonaa euroa. Osallistujalista on nimekäs, mukana nähdään mm. Martin Kaymer, Sergio Garcia, Lee Westwood, Alex Noren, Thorbjörn Olesen ja Matthew Fitzpatrick.

Suomalaisten lähtöajat torstaina:
Kalle Samooja 9.10
Mikko Korhonen 9.50
Tapio Pulkkanen 13.30
Kim Koivu 15.20

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje