Mikko Ilonen dopingtestiin hyvän kierroksen jälkeen - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][16]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Ilonen dopingtestiin hyvän kierroksen jälkeen

Hämähäkkimies Eino ja Superman Mikko kohtasivat 13. väylän viheriön jälkeen. Molemmilla on omat aseensa esillä: Einolla miekkä ja Mikolla draiveri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Mikko Ilonen taisi löytää oivan pelivireen poikansa Einon 3-vuotisjuhlista. Eino oli ostanut itselleen ja isälleen tunnelmaan sopivat juhla-asut: Eino oli Hämähäkkimies ja Mikko Superman.

Ilonen teki molemmilla yseillä kolme birdietä, ulosmenoon lipsahti vielä pari bogeyta. Mahdollisuudet olivat myös todelliseen huippukierrokseen, sillä muutama upotettava putti jäi vielä kentälle.

”Nyt ei tullut niin montaa katkosta kuin aikaisemmin. Etuysillä otin kolme puttia siinä par-kolmosella, olin ennen sitä kaksi alle. Seuraavan löin lähelle, mutta en saanut sisään. Kasilla oli ”tap in” ja ysillä samanlainen pyörähti reunasta täydellä vauhdilla ulos. Siinä oli vaikea hetki, mutta tiesin että 10 ja 11 olivat helppoja ja pääsen niillä peliin mukaan”, kuvaili Ilonen tuota hankalampaa hetkeä.

Ilonen myöntää, että edellytyksiä oli pari lyöntiä parempaankin tulokseen.

”Olisi se voinut olla 5-6 alle ennen viimeistä reikää, mutta aina ei voi saada kaikkia.”

Päätösväylällä Ilonen löi avauksen hienosti puron halkoman väylän vasemmalle puolelle ja siitä pitkä lähestyminen lipunmittaisena hieman raffiin. Hieno chippi ja takuuvarma birdie.

”Pitää olla tyytyväinen siihen, että nyt tuli iso parannus eilisestä. Asetin itselleni realistisen tavoitteen, että sunnuntain jälkeen ollaan parissa.”

Pelin sujuminen ja henkinen rentous näkyi myös kentällä. Vaimo Kati ja Eino olivat 13. väylän viheriöllä ja pieni miekkailuottelukin ehdittiin ottaa ennen seuraavaa tiiauspaikkaa. Lisäksi Ilonen moikkaili tuttuja ja ehti aina lyöntivuoroa odottaessaan vaihtaa heidän kanssaan muutaman sanan.

Dopingtestiin

”Tässä on ohjelmaa iltapäiväksi. Joudun vielä dopingtestiin ja pitää mennä tervehtimään European Tourin sponsoreita. Lisäksi kentältä löytyi yllättäen tuttavapariskunta, joita on kiva tavata. Ja eilen jäi perheen kanssa uintireissu väliin, kun ei ehtinyt, joten kiirettä pitää”, ynnäsi Ilonen.

Tuttavapariskunta Mikko ja Johanna Martikainen yllättivät Mikko Ilosen tulemalla seuraamaan kilpailua.

Tuttavapariskunta Mikko ja Johanna Martikainen yllättivät Mikko Ilosen tulemalla seuraamaan kilpailua.

Dopingtesti ei ole helteisen kierroksen jälkeen aivan pikkujuttu, sillä näytteen puristaminen voi olla vaikeaa.

”Tämä on mulle kauden ensimmäinen testi. Vai hetkinen, olikohan alkuvuonna myös Dubaissa testi, en muista.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Lauantain perusteella Ilosella on hyvät mahdollisuudet painaa tuloksensa vielä reilustikin alle parin, jos viheriöille löytyy oikea tuntuma.

Jari Jokinen

Dubai

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje