Miesten joukkue haki kokemusta nelimaaottelusta - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Miesten joukkue haki kokemusta nelimaaottelusta

Uutta verta miesten maajoukkueeseen. Suomalaiskuusikko paransi otteitaan nelimaaottelun edetessä.

Amatöörimaajoukkueeseen tulee alkavalla kaudella melkoinen sukupolvenvaihdos edellisen rungon siirryttyä ammattilaisiksi.

Päävalmentaja Staffan Johanssonin luotsaamassa kuuden hengen tiimissä leireilivät ja kilpailivat viikon ajan Costa Ballenassa Eetu Isometsä, Martin Plukka, Kasper Simberg, Perre Papunen,Tuomas Nukari sekä Matias Honkala. Kukaan heistä ei aiemmin ole pelannut miesten maajoukkueessa.

Kolmen päivän valmistautumisen jälkeen joukkue osallistui jo perinteeksi muodostuneeseen, reikäpelimuotoisena pelattuun nelimaaotteluun. Englanti, Espanja ja Saksa ovat ns. suuria golfmaita, tällä kerralla Suomen joukkue lähti selkeästi haastajan roolista otteluihin.

Avauspäivänä Englanti oli ylivoimainen. Kolmesta nelinpelistä ja kuudesta singel-pelistä suomalaiset saivat vain kaksi pistettä (7-2). Espanjaa vastaan tappioluvut olivat 5,5-3,5. Päätöspäivän pelissä Saksa voitti ottelun niukimmalla mahdollisella marginaalilla 5-4.

Kaikki suomalaiskuusikon pelaajat keräsivät pisteitä. Kaksinpeleissä parhaiten pärjäsivät Tuomas Nukari ja Perre Papunen, jotka voittivat ja tasasivat yhden pelin kolmesta pelaamastaan.

”Meillä on erittäin nuori ja kokematon joukkue. Siksi tämä vuosi on enemmän opettelua ja harjoittelua, pelasimme kolme ottelua ja sitä ennen meillä oli kolme onnistunutta harjoituspäivää. Pojat ovat taistelleet ja pelanneet hyvin,” muotoili Staffan Johansson viikon saldon.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje