Miehet ja naiset kakkosflightin finaaliin EM-kisoissa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Miehet ja naiset kakkosflightin finaaliin EM-kisoissa

Petra Salko voitti perjantain kaksinpelissään turkkilaisen vastustajansa. Arkistokuva: Juha Hakulinen

Suomen miesten ja naisten joukkueet voittivat perjantaina myös toisen sijoitusottelunsa meneillään olevissa Euroopan mestaruuskilpailuissa. Miehet ottivat arvokkaan päänahan Italiasta selvin numeroin 4,5-0,5 ja samoihin lukemiin päädyttiin myös naisten ottelussa Turkkia vastaan. Näin molemmat pelaavat lauantaina B-flightin kolmannessa ottelussa sijoista 9-10 Belgiaa vastaan.

Kristian Kulokorpi oli jälleen hyvällä pelituulella annettuan singeleissä Italian Lorenzo Scaliselle kyytiä luvuin 5/4. Myös Lauri Ruuska ja foursomessa pari Kim Koivu-Mikko Lehtovuori olivat ison askeleen vastustajiaan edellä. Linus Väisänen tasasi matsinsa ja Miki Kuronen kypsytti Jacopo Vecchi Fossan numeroin 2/0.

Suomen viimeinen vastustaja Belgia voitti torstaina Belgian ja perjantaina naapurimaa Hollannin.

Naisten Turkki-kamppailun ylivoimaisimmasta otteluvoitosta (7/6) vastasi Matilda Castrén. Voittopisteitä Suomelle toivat myös Emily Penttilä, Petra Salko sekä greensomessa pari Karina Kukkonen-Hannele Mikkola. Jenna Mäihäniemen ja Sena Ersoyn matsi päättyi tasan.

Lauantaina Suomea vastaan pelaava Belgia oli kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Hollantia ja Skotlantia parempi.

Tyttojen turnauksessa Ruotsi oli Suomelle perjantaina tyly vastustaja. Suomen ainoa piste koostui SandraSalosen ja Kiira Riihijärven tasapeleistä. Muissa matseissa ruotsalaiset olivat omaa luokkaansa. Suomi pelaa kisojen päätöspäivänä Tanskaa vastaan sijoista 11-12.

Myös Pickalan kotikisoissa pelaava poikien joukkue kärsi toisessa ottelussaan niukan tappion Tsekille. Lauantain vastustajana Suomella on Wales, ja tässä ottelussa ratkaistaan sijat 11-12.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje