26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - PGA Tour

McIlroy ja Garcia sivuuttavat Barclaysin

Rory McIlroy (vas.) ja Sergio Garcia eivät starttaa PGA Tourin pudotuspelisarjan ensimmäiseen turnaukseen. Kuva: Getty Images

Kun lopullinen PGA Tourin ensimmäiseen play off –turnaukseen valikoituvien pelaajien lista on selvillä vasta varhain maanantaiaamuna, ovat jo muutamat kärkinimet ilmoittaneet poisjäännistään.

PGA Championshipissä loukkaantumisensa jälkeisen paluun tehnyt Rory McIlroy ja Sergio Garcia eivät ole mukana ensi torstaina käynnistyvässä Barclays-turnauksessa. Muita New Jerseyn kisan sivuuttavia pelaajia ovat Francesco Molinari, Retief Goosen, Will MacKenzie ja Scott Stallings.

Kiertueen mukaan Molinari jää kotiin vaimonsa tueksi, joka odottaa pariskunnan pian syntyvää toista lasta. Goosenin osallistumisen estää perhesyyt ja MacKenzie toipuu polvileikkauksesta. Garcian poisjäännin syy ei ole tiedossa.

Vuodesta 2007 lähtien pelatun FedExCupin ensimmäiseen pudotuspeliturnaukseen on näillä näkymin osallistumassa 119 pelaajaa. Se on pienin osallistujamäärä PGA Tourin play offin avauskisan kahdeksanvuotisessa historiassa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)