Amatöörigolf - Kilpagolf

Matilda Castrenille voitto Floridassa

Matilda Castren on saanut loistavan startin yliopistokaudelleen.

Matilda Castrenin kolmas syyskausi Florida State Universityn riveissä on käynnistynyt upeasti. Maanantaina ja tiistaina pelatussa Jacsonville Classicissa oli mukana 79 pelaajaa sekä 14 joukkuetta.

Castren johti kisaa alusta loppuun, vaikka voittomarginaaliksi tuli vain yksi lyönti. Kauden ensimmäisessä kisassa hän oli kuudes. Runsaan kahden vuoden aikana Castren on pelannut Florida Staten joukkueessa 22 kertaa ja ollut 14 kertaa tiiminsä paras.

Ykköstiloja henkilökohtaisessa sarjassa on kolme, kaksi ensimmäistä hän saavutti kevätkaudella 2014. Meneillään olevan syyskauden kierroskeskiarvo on tasan 70 lyöntiä, joka on huomattavasti parempi kuin kahtena edellisenä talvikautena.

Florida State oli joukkuekisassa murskaavan ylivoimainen, eroa kakkoseen kertyi 12 kierroksen tuloksissa 24 lyöntiä.

Voittopuheessaan Castren painotti joukkuekisan merkitystä.

”Viimeinen kierros ei ollut meiltä paras mahdollinen, mutta voitto joukkuekisassa on aina päällimmäinen tavoite. Tekemämme kova työ rangella ja kentällä, punttisalilla sekä opiskeluissa on tuonut tulosta. Saimme lisää itseluottamusta aloittaessamme valmistautumisen Teksasissa käytävään seuraavaan kilpailuun”, Castren summasi tuntemuksiaan.

Päättynen kesäkauden aikana Castren saavutti pronssia henkilökohtaisissa EM-kisoissa ja oli joukkuekisan lyöntipeliosuudessa jaetulla toisella sijalla.