Matilda Castrenilla vaisu päivä LPGA Tourilla – eteni kuitenkin helposti jatkoon - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Matilda Castrenilla vaisu päivä LPGA Tourilla – eteni kuitenkin helposti jatkoon

Matilda Castren ei ollut lauantain kierroksella parhaimmillaan. Kuva: Getty Images

Viisi bogia rasitti suomalaisen tulosta toisella kierroksella.

Avauskierroksen jälkeen toisena Gallowayssa New Jerseyssä käytävässä LPGA-kilpailussa ollut Matilda Castren (-2) ei pystynyt lauantaina toivottuun suoritukseen. Kierros vaati 74 lyöntiä, ja hän putosi tuloslistalla jaetulle 45. sijalle.

Vaikka Castren tarvitsi toisella kierroksella kahdeksan lyöntiä enemmän kuin perjantaina, ei hänellä ollut jatkopaikan suhteen hädän päivää.

Kierroksensa Seaview Golf Clubin Bay Coursen 10. tiiltä aloittanut Castren teki ensimmäisellä kenttäpuoliskolla yhden birdien ja yhden bogin. Jälkimmäisellä ysillä virheet astuivat kuvaan hänen kirjattua kahteen otteeseen kaksi peräkkäistä bogia. Takaysin (1–9) ainoan birdiensä hän teki 14. (kentän 5.) reiällä.

Hän kokosi yhden väyläosuman (10/14) enemmän kuin ensimmäisellä kierroksella, mutta griiniosumatilasto (10/18) oli selvästi perjantaita heikompi. Castren joutui lauantaina kahdesti bunkkeriin, josta hän ei pystynyt kummallakaan kerralla pelastamaan paria.

Kaksi ensimmäistä kierrosta Lexi Thompsonin (-2) kanssa pelannut Castren saa yhdysvaltalaisesta seuraa myös päätöskierroksella. Ryhmän kolmas jäsen on Etelä-Afrikan Ashleigh Buhai (-2).

Kolmikon lähtöaika sunnuntaina on kello 17.21 Suomen aikaa.

ShopRite LPGA Classic -kilpailun kärjessä korealaisilla on kaksoisjohto. Sekä maailmanlistan kakkonen Jin Young Ko että kolmonen Inbee Park (-11) ovat pelanneet tulokset 66 ja 65.

Castrenin kanssa perjantaina ja lauantaina pelannut Thaimaan Patty Tavatanakit (-9) on kaksi lyöntiä kärjestä.

Tanskan Nanna Koerstz Madsen (-8) jakaa parhaana eurooppalaisena neljättä sijaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje