Matilda Castrenilla katastrofaalinen avauskierros LPGA Tourilla - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Matilda Castrenilla katastrofaalinen avauskierros LPGA Tourilla

Matilda Castren kohtasi torstain kierroksella isoja ongelmia. Kuva: Getty Images

Castren pudotettiin Korean turnauksessa tylysti jumbosijalle.

Matilda Castrenilla oli vaikea päivä Korean Busanissa alkaneessa naisten Yhdysvaltain kiertueen kilpailussa. Hän käytti turnauksen ensimmäiseen kierrokseen peräti 80 lyöntiä, ja on tuloslistalla viimeisellä eli 84. sijalla.

Kuudella parilla torstaina aloittanut Castren teki etuysin lopussa peräkkäin bogin ja triplabogin. Toinen bogey osui 12. reiälle, eikä kierroksen loppukaan LPGA International Busan -kentällä tuonut valoa tunnelin päähän.

Ilman birdiejä torstaina jääneelle Castrenille kirjattiin vielä toinen triplabogey LPGA International Busan -kentän 15. reiällä, ja käteen jäi lopulta tulos +8. Kyseessä on hänen heikoin kierrostuloksensa vuonna 2020 alkaneella LPGA-uralla.

Vaikka BMW Ladies Championship käynnistyi Castrenilta mahdollisimman synkästi, ei hänellä ole jatkopaikan suhteen huolta. Kilpailun kaikki 84 osallistujaa pelaavat turnauksessa neljä kierrosta, eikä karsintarajaa aseteta 36 reiän jälkeen.

Korealaiset ovat aloittaneet kotiturnauksensa murskaavasti halliten viittä ensimmäistä sijaa. Kärjessä on 16 reikää pelannut Na Rin An (-8), jolla on lyönnin etumatka Ju Young Pakiin ja viimeisellä väylällä olevaan In Gee Chuniin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje