Matias Honkala päivän kovimmalla tuloksella uran toiseen top 10 -sijoitukseen Challenge Tourilla - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Matias Honkala päivän kovimmalla tuloksella uran toiseen top 10 -sijoitukseen Challenge Tourilla

Matias Honkala oli sunnuntaina loistavalla pelituulella. Kuva: Getty Images

Honkala sai päätöspäivänä putterinsa uudelleen kuumaksi.

Matias Honkala (-8) esitti erinomaisia otteita Tšekin Dřítečissä päättymäisillään olevan Challenge Tourin kilpailun viimeisellä kierroksella. Honkala pelasi Czech Challenge -turnauksessa sunnuntaina komean tuloksen, 65, ja nousi jaetulle yhdeksännelle tilalle.

Sijaa 30 lauantain jälkeen jakanut Honkala ei tehnyt neljännellä kierroksella ainuttakaan paria heikompaa reikätulosta, birdiejä syntyi viisi. Edellisen ja kilpailun viimeisen boginsa hän kirjasi lauantaina Golf & Spa Kunětická Hora -kentän 12. reiälle.

Kuusi lyöntiä kärjelle hävinnyt Honkala nosti perjantaina vahvan toisen kierroksen ansioksi laadukkaan puttipelin ja putteriaan hän kiitteli myös päätöspäivänä.

”Aivan loistava päivä tänään. Paljon hyviä putteja sisään ja oikein hyviä lyöntejä paljon. Eilen takaysillä sain homman toimimaan ja siitä jatkettiin tänään”, iloitsi Honkala, joka jakoi kolmen muun pelaajan kanssa finaalikierroksen parasta tulosta.

Honkala pelasi Tšekissä kauden viidennen haastajakiertueen turnauksen. Näistä kolme on päättynyt karsiutumiseen, toukokuussa pelatussa Espanjan kisassa hän oli 31:s. Uran paras CT-sijoitus on peräisin viime vuodelta Itävallasta, jossa tuli jaettu kolmas tila.

Yhden birdien ja yhden bogin 70 lyönnin kierroksellaan tehnyt Oliver Lindell pelasi kokonaistuloksen -3, jolla hän jakoi 34. sijaa. Kaksi edellistä päivää vakuuttavasti pelannut Roope Kakko (-2) käytti sunnuntain kierrokseen 73 lyöntiä, ja oli 41. sijaa jakaneiden joukossa.

Tanskan Nicolai Kristensen ja Ranskan Ugo Coussaud (-14) ratkaisevat turnauksen voiton uusinnassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje