Matias Honkala kovalla tuloksella kärjen kantaan Challenge Tourilla - Golfpiste.com

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista

7.2.–14.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][10]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Matias Honkala kovalla tuloksella kärjen kantaan Challenge Tourilla

Sähäkkä alku siivitti Matias Honkalan mainioon suoritukseen. Kuva: Getty Images

Honkala esitti torstaina uransa parasta peliään haastajakiertueen kilpailuissa.

Matias Honkala oli vahvassa iskussa torstaina Golf Club Adamstalin kentällä Itävallassa käynnistyneessä Challenge Tourin kilpailussa. Hän pelasi Euram Bank Openin ensimmäisellä kierroksella tuloksen 64 (-6), mikä riittää tässä vaiheessa toiseen sijaan.

Nevas Golfin pelaaja laittoi tuulemaan heti kierroksen alussa tehtyään kolme peräkkäistä birdieä rei’illä 2–4. Peli jatkui jämäkkänä, ja seiskalla hänelle kirjattiin jo etuysin neljäs birdie.

Sisääntulo alkoi bogilla, mutta seuraavien viiden reiän aikana tulleet kaksi birdieä ja eagle nostivat Honkalan Ramsaun kilpailun kärkeen. Kierroksen viimeinen parista poikennut reikätulos oli 16. reiällä tullut päivän toinen bogey.

”Sain hyvän alun, jonka jälkeen jatkoin vaan samalla hyvällä tekemisellä. Pari heikkoa rautalyöntiä, mistä tuli bogit, mutta muuten tiiltä griinille todella vahvaa tekemistä”, uransa parhaan kierroksen Challenge Tourilla pelannut Honkala sanoi.

Honkala, 22, on kilpailun johdossa olevaa Espanjan Mario Beltrania (63) lyönnin perässä. Ranskan Frederic Lacroix, Islannin Gudmundur Kristjansson ja Etelä-Afrikan Oliver Bekker ovat seuraavina tuloksellaan 65.

Antti Ahokas (T23) aloitti viime vuonna myös European Tourin ohjelmaan kuuluneen turnauksen 69 lyönnin kierroksella, Alex Hietalan (T51) ensimmäisen päivän tulos oli 70.

Oliver Lindell on kierrostaan kuuden reiän jälkeen tilanteessa kaksi yli. Juuso Kahlos ja Lauri Ruuska ovat vasta aloittelemassa urakkaansa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje