18.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][34]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters

Mastersin par 3 -kilpailu jäi Suomessa näkemättä – Ruutu-palvelu: "Vika on korjattu"

Ruutu-palvelun katselukoodeilla ei ollut keskiviikkona pääsyä näihin tunnelmiin. Kuva: Getty Images

Ruutu hyvittää katselukoodin ostaneita viidellä euron korvauksella.

Masters Tournamentin par 3 -kilpailun alkamista keskiviikkoiltana odotelleet Ruutu-palvelun asiakkaat joutuivat pettymään, kun vastaanottimet näyttivät Augustan maisemien sijaan pelkkää mustaa.

Ongelma oli Ruutu-palvelulle kuvasignaalin tuottavassa kansainvälisessä yhtiössä, ja lopulta lähetysjärjestelmä oli ajettava kokonaan alas. Se merkitsi Ruutu-palvelun pimenemistä keskiviikkona pidemmäksi aikaa.

Ruutu on myynyt Mastersin seuraamiseen oikeuttavaa, pay-per-view-periaatteella toimivaa pakettia 24,95 eurolla. Asiakkaat olivat tapahtuneesta luonnollisesti ärtyneitä ja palaute sosiaalisessa mediassa sen mukaista.

”Valitettava häiriö pääsi iskemään huonossa paikassa. Vika on nyt korjattu ja uskallan sanoa, että se ei toistu. Hyvitämme kaikkia Mastersin katseluoikeuden ostaneita tapahtuneesta viidellä eurolla”, Nelonen Ruudun online-tuottaja Saara Laaksonen kertoi.

Ruudun monet yhteistyökumppanit ovat saaneet Mastersin katseluun oikeuttaneita koodeja, joita ne ovat jakaneet asiakkailleen.

”Samalla tavalla lähetys pimeni jokaiselta, joko koodin ostaneelta tai sellaisen saaneelta.”

Monet saattavat olla hieman varpaillaan, kun kauden ensimmäisen majorin avauskierroksen lähetysaika koittaa torstai-iltana. Sen varalta Laaksosella on neuvo.

”On hyvä testata koodi varmuuden vuoksi jo päiväaikaan. Mikäli ongelmia jostain syystä ilmenee, kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä Ruudun asiakaspalveluun. Jos katselukoodi on saatu joltain toiselta taholta, pyydämme olemaan yhteydessä heihin.”

Laaksonen myös muistuttaa, että koodin hankkineet voivat nyt katsoa Mastersin par 3 -kilpailua tallenteena.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • Hymyssäsuin says:

    Ei näkynyt, mutta onneksi aamulla näkyi tallenteesta. Ja kuva oli loistava, parempi kuin Viasatin vastaavat. Samoin itse par3-kilpailu, jonka voisi ottaa myös suomalaiseen käyttöön. Siinä idea, millä saada golfareita lisää. Tosin meidän par3-kentät pitäisi pistää uuteen kuosiin. Eipä ole aiemmin tullut tällainen ”perhepeli”-muoto jostain syystä framille, vaikka kilpailulla taisi olla historiaa jo kymmeniltä vuosilta. Harmi, ettei kaikkia lähtöjä näytetty.

    Nautinnollista katselua, mutta englanninkielisenä. Hetken katsottiin suomalaisella selostuksella, mutta kokoaikainen pälätys (taustalla englanninkielinen selostus) vei nautinnon. Onneksi oli valinnan varaa. Amerikkalaiset selostajat ovat kautta linjan matalaäänisiä ja keskustelua on puolet vähemmän kuin meidän kälättävillä kommentoijilla. Ottakaapa pojat oppia amerikkalaisilta selostajilta, golf ei ole lätkämatsi.