Marika Voss nousi jo kymmenen parhaan joukkoon - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ladies European Tour

Marika Voss nousi jo kymmenen parhaan joukkoon

Marika Voss jatkaa tasaisen varmaa työskentelyä LET:n karsinnoissa Marokossa. Kuva: Tristan Jones/ LET.

Ladies European Tourin toisen karsintavaiheen kenttä Mohammed Golf Club Marokossa on osoittautunut vaativaksi aikaisempienkin Ladies European Tourin karsintojen tapaan, vaikka juuri tällä kentällä ei ole aiemmin pelattu. Jo parin tekeminen on hyvä suoritus. Kenttä pelaa pitkänä eikä rulleja tule ja lisäksi viheriöt ovat kaltevat.

Tarinagolfin Marika Voss on pitkästä kilpailutauosta huolimatta säilyttänyt hyvin peruspelaamisen tason. Karsintojen toinen päivä tuotti saman tuloksen kuin ensimmäinenkin (+2) ja samalla hän nousi jaetulle sijalle seitsemän.

”Tasaista oli taas. Löin tänään paljon paremmin ja olin koko ajan viheriöllä ja birdie-paikoilla, mutta ei vaan tippunut”, viestittää Voss.

Paineita varmasti lisäsi, että etuysillä napsahti (väylä viisi) tripla.

”Pari vinoa draivia aiheutti ongelmia ja sellainen osui tuolle väylälle. Oma paketti ja pää pysyi kuitenkin hyvin kasassa koko ajan ja siihen olen tyytyväinen”, jatkaa Marika.

Kilpailun kärjessä on tänään huiman kierroksenpelannut USA:n Ainil Bakar, joka pelasi kuusi alle. Kukaan muu pelaaja ei päässyt kuutosella alkavaan kierrokseen.

Viivi Nuorti paransi suoritustaan ensimmäisen kierroksen jälkeen ja pelasi tuloksen 78. Jenna Mäihäniemi on lyönnin Nuortia jäljessa. Nuortin tuloskorttiin mahtui myös eagle, mutta molemmilla oli liikaa bogeja ja tuplia.

Marokossa kaikki pelaavat neljä kierrosta ja 27 parasta jatkaa karsintojen finaaliin Marrakechiin. Voss on vahvasti tuon rajan sisällä, mutta Nuortin ja Mäihäniemen pitää pelata kaksi viimeistä kierrosta todella hyvin. Jatkopaikkaan on pitkä matka, ja se vaatii vahvasti kuutosella alkavia kierroksia.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)