26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Amatöörigolf - Kilpagolf

Marika Voss kisaturistina Erkko Trophyssa

Marika Voss oli Talissa kannustamassa etenkin Tarina-Golfin seurakavereitaan.

Marika Voss on silminnähden innoissaan kävellessään Talin kerhotalon ja läheisten viheriöiden sekä tiiauspaikkojen väliä. Tuttuja on paljon, Voss jää helposti suustaan kiinni useamman kanssa.

”On tässä Talissa ja Erkko Trophyssa aivan oma hohtonsa. Täytyy myöntää, että kun tätä seuraa, tuntee haikeutta amatöörivuosia kohtaan. Samanlainen olo tuli sillä viikolla kun pelattiin joukkueiden EM-kisoja. Molempiin liittyy niin hienoja muistoja”, Voss kertoo.

Tarina Golfin Marika Voss pelasi kauden 2014 jälkipuoliskolla uransa parasta golfia. Naisten EM-kisoista Suomen joukkue kuittasi hopeaa, Erkko Trophyssa Marika oli liekeissä voittaen kisan Annika Nykänen caddienään. Kausi huipentui LET:n karsintoihin, joista hän sai varsin vahvan kategorian pääkiertueelle.

Yliyrittäminen vaivana

Ensimmäinen ammattilaisvuosi on ollut haastava kuopiolaiselle. Vaikea ja tuloksellisesti vaatimaton ovat hyvin kuvaavia määritelmiä.

Voss on päässyt pelaamaan pääkiertueella vain viidessä kisassa. Hän on karsiutunut jokaisessa ja on kymmenen kierroksen jälkeen 51 yli parin.

”Kyllä tuo saldo on häkellyttävän surkea”, hän analysoi itsekin esityksiään, joihin voidaan liittää vielä kaksi LETAS-kilpailua

”Taidot eivät ole minnekään kadonneet, eikä suuria vaikeuksia ole ollut kuin mentaalipuolella. Tuntuu siltä, että yritän liikaa. Tulee kaikenlaista sähläystä helpoissa paikoissa, lähipelissä etenkin. Osansa on varmasti silläkin, että kisoja on niin vähän. On tämä meidän Tour siinä mielessä vähän vitsi. Näin vähän kisoja, en olisi ikinä ennen kauden alkua uskonut. Rutiinin puute on alkanut vaivat kilpailuissa”.

”Silti olen onnellinen ja onnekas, minulla on maailman paras työpaikka ( LET-Tour) ja tosinastat työkaverit”, Voss jatkaa.

Viimeisin info joka LET:lta tuli, oli ilmoitus Etelä-Afrikan kilpailun peruuntumisesta.

”NÄitä on ollut vähän liikaa. Seuraavalla viikolla olen mukana Hill Siden HLR-Academy Openissa. Siitä tulee valtavan hieno tapahtuma kun Minni Blomqvist-Kakkoa lukuun ottamatta muut kotimaiset huiput ovat mukana”, Marika Voss markkinoi viikon kuluttua perjantaina käynnistyvää kisaa. Hänen paras sijoituksensa Hill Sidessa on 11.

Vapaiden viikkojensa aikana Marika on viettänyt runsaasti aikaa Savossa. Sekä kotikaupungissaan Kuopiossa, kuin myös Tahkovuorella.

Tarina Golfin juhlaa Talissa vuonna 2014. Voittajia olivat <a href=Lauri Ruuska sekä Marika Voss. Uudet mestarit kruunataan lauantaina." src="/wp-content/uploads/2015/08/14082316522410.jpg">

Tarina Golfin juhlaa Talissa vuonna 2014. Voittajia olivat Lauri Ruuska sekä Marika Voss. Uudet mestarit kruunataan lauantaina.

”Kotijoukot ja paljon kavereita on siellä, samoin valmentaja Janne Eskola. Hän on luvannut tulla sparramaan LETAS:in Suomen kisaan, mahdollisesti sen jälkeiselle viikolle LET:n kisaan Ruotsiinkin”.

Helsingin Munkkivuoren kodistaan Vossilla on kävelymatka Taliin.

”Tulen finaalipäivänä lauantaina uudestaan kisaturistiksi. Noora Tamminen on luvannut lähteä mukaan. Josko se hyvä syysvire taas löytyy Erkko Trophyn kautta”, hän arvuutteli itseään torstain kisaa. seuratessaan.

http://www.marikavoss.fi/

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)