15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista
Major

”The King” jättää Mastersin avauslyönnin väliin

Arnold Palmer on kuitenkin mukana kauden ensimmäisen major-turnauksen avajaisseremonioissa.

Seitsenkertainen major-voittaja Arnold Palmer ei lyö tänä vuonna Mastersin Tournamentin juhlallista avauslyöntiä. Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 2007, kun juhlallinen lyönti jää häneltä väliin.

Palmer, 86, aikoo kuitenkin saapua paikalle Augustaan ja osallistua turnauksen voittajille tarkoitetulle päivälliselle.

Ensimmäisen Mastersinsa vuonna 1958 (tämän jälkeen kolme vihreätä takkia joka toinen vuosi) voittanut Palmer loukkasi hieman toista vuotta sitten olkapäänsä, eikä ole pystynyt lyömään kovin monta palloa. Hän ilmoitti alkuviikosta päätöksestään Augusta Nationalin puheenjohtajalle Billy Paynelle.

”Keskustelin Arnoldin kanssa, ja ymmärrämme täysin hänen päätöstään. Hän on golfin aito legenda, ja toivotan hänet, kuten tavallista, tervetulleeksi ykköstiin juhlallisuuksiin”, Payne sanoi.

Palmer on ollut mukana joka kerta, kun avajaisseremonioita on vietetty vuodesta 2007 lähtien. Jack Nicklaus liittyi joukkoon vuonna 2010 ja Gary Player kaksi vuotta myöhemmin.

Nicklaus on voittanut Mastersin kuusi kertaa, jolla hän on tilaston kärjessä. ”Kultaisella Karhulla” on myös kautta aikain eniten (18) major-voittoja. Player on voittanut Mastersin kolmesti, tämän lisäksi eteläafrikkalaisella on kuusi muuta ykköstilaa majoreista.

Tällä viikolla pelataan Floridassa Arnold Palmerin oma nimikkoturnaus. Hän on luvannut saapua tuttuun tapaan seuraamaan PGA Tourin ohjelmaan kuuluvan kilpailun tapahtumia, mutta hieman rajoitetummalla läsnäololla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje