23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
Major

Tamminen pettyi avauspeliinsä major-debyyttissään

Torstaina draiviensa kanssa tuskaillut Noora Tamminen on avauspäivän jälkeen melko kaukana cut-rajasta Women’s British Openissa.

Noora Tamminen pelasi tänään keskiviikkona Englannin Milton Keynesissä uransa ensimmäisen kilpailukierroksen major-turnauksessa. Major-debyytti Woburn & Country Clubin kentällä vaati 77 (+5) lyöntiä ja samalla jatkopaikan saavuttaminen kovatasoisessa kilpailussa muuttui vaikeaksi.

Tamminen oli hyvissä asemissa vielä kahdeksan pelaamansa reiän jälkeen tehtyään kaksi birdietä ja kaksi bogia. Viimeisten kymmenen reiän aikana hän kuitenkin joutui taipumaan bogiin viidesti.

”Löin tiiltä huonommin kuin pitkään aikaan. Koko päivän olin vaikeuksissa avausten jälkeen. Kenttä on kuitenkin ihan birkkualtis, kunhan saan vaan avaukset ladulle”, hän sanoi.

Ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen cut-raja asettuu todennäköisesti tulokseen par. Jatkopaikan suhteen Tamminen ei ole heittämässä kirvestä kaivoon.

”Taistelufiilis kaivetaan kohta, kun lähden rangelle”, hän lupaa.

Kilpailun kärkipaikan otti torstaina vakuuttavia otteita esittänyt Thaimaan Ariya Jutanugarn. LPGA Tourilla häkellyttävän upeaa golfia alkukauden aikana pelannut ja kolme kilpailua voittanut 20-vuotias thaimaalainen teki tuloksen -7 (65).

Eroa toisena olevaan Kiinan Shanshan Fengiin on kuitenkin vain yksi lyönti (14 reikää). Yhdysvaltojen Stacy Lewis on kolmantena tuloksella viisi alle parin.

Jutanugarn hakee uransa ensimmäistä major-voittoaan. Kauden kolmessa aikaisemmassa majorissa hän on saavuttanut sijat 4,3 ja 17.Fengillä major-voittoja on yksi ja Lewisilla kaksi.

Perjantaina Tammisen lähtöaika on kello 16.22 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje