In-Kyung Kim rientää selvästi muita edellä. Sunnuntaina selviää riittääkö irtiotto voittoon saakka. Kuva: Getty Images
Major |
4.8.2017

In-Kyung Kim karkumatkalla naisten Openissa

Korealainen saattoi tehdä lauantaina ratkaisevan venytyksen tavoitellessaan Skotlannissa ensimmäistä major-titteliään.

In-Kyung Kim kolminkertaisti lauantaina johtonsa Kingsbarns Golf Linksillä pelattavassa major-turnauksessa kuuteen lyöntiin.

Kuusi birdieä tehnyt pelaaja on 54 reiän jälkeen kokonaistilanteessa -17, eikä virheettömästi esiintyneen korealaisen kampeaminen kisan kärjestä ole helppo tehtävä.

”Tiedän odotukset itseäni kohtaan, ja bogisarake jäi tyhjäksi. Voin olla hyvästä pelistä ylpeä ja nauttia tänä iltana. Huomenna sitten tapahtuu mitä tapahtuu”, Kim sanoi.

Lähimmät uhkaajat Englannin Georgia Hall sekä kisan voittoa puolustaneen, mutta jatkosta pudonneen Ariya Jutanugarnin isosisko Moriya jakavat kakkostilaa lukemissa -11.

Rion olympiakultamitalisti ja Women’s British Openin vuonna 2015 voittanut Inbee Park jakoi kolmannella kierroksella Michelle Wien avauspäivänä tekemää 64 lyönnin kenttäennätystä.

”Valmistauduin hyvin viime viikon Scottish Openissa huonossa säässä ja hankalassa tuulessa pelaamiseen”, neljättä sijaa Ally McDonaldin kanssa jakava Park sanoi.

”Odotukset eivät olleet korkealla, kun selvitin karsintarajan niukasti, enkä putannut hyvin. Viheriöt olivat tänään paljon nopeammat kuin kahtena edellisenä päivänä, mistä oli paljon apua.”

Parkilla on potentiaalia vaikka toiseen peräkkäiseen 64 lyönnin kierrokseen, mutta sekään ei todennäköisimmin riitä voittokahinoihin, mikäli Kim ei sitten syystä tai toisesta hyydy sunnuntaina.

Hallin ohella kymmenen joukkoon eurooppalaisista mahtuu seitsemättä sijaa jakavat Saksan Caroline Masson sekä englantilaiset Melissa Reid ja Jodi Ewart Shadoff (-8).

Ruotsalaiset Pernilla Lindberg ja Anna Nordqvist (-6) löytyvät parhaina pohjoismaalaisina jaetulta 22. sijalta.

Noora Tamminen ja Ursula Wikström eivät selviytyneet kahdelle jälkimmäiselle kierrokselle.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.