Mikko Korhosella on lauantaina edessään pitkä työpäivä, jos hän etenee jatkokierroksille. Kuva: Getty Images.
Major |
11.8.2018

Korhosen toinen kierros jäi tyngäksi ennen ukkoskeskeytystä

Vaikka toinen kierros alkoi epäonnisesti, on Korhonen yhä kiinni jatkopaikassa kauden viimeisessä major-turnauksessa.

Mikko Korhonen ehti kauden viimeisen major-turnauksen, PGA Championshipin toisesta kierroksesta vain neljä reikää, ennen kuin kilpailu keskeytettiin epävakaiden sääolojen johdosta perjantaina.

Tiiltä 10 kierroksensa aloittanut Korhonen joutui tyytymään heti ensimmäisellä reiällä tuplabogiin. Avaus suuntautui liikaa vasemmalle, jonka seurauksena hän joutui kirjaamaan korttiinsa yhden rangaistuslyönnin. Kolme muuta reikää hän selvitti par-tuloksin.

Korhonen kasasi itsensä hyvin ja pystyi petaamaan itselleen 4–5-metriset birdieputit rei’illä 11 ja 12, mutta kulmarauta ei ollut tarpeeksi kuumana.

Pilliin puhallettiin ukkosen merkiksi, kun Korhonen oli lyönyt avauksensa vasemmalle raffiin reiällä 14. Matkaa lipulle on noin 108 metriä.

22 pelaamansa reiän jälkeen Korhonen on yhteistuloksessa par, joka on tällä hetkellä viimeinen jatkokierroksille oikeuttava tulos.

St. Louisia ja Bellerive Country Clubia kiusanneet ukkosrintamat näyttävät tämänhetkisen ennusteen mukaan liikkuvan kaupungin ohi yön aikana, ja kilpailua on tarkoitus jatkaa seitsemältä lauantaina paikallista aikaa eli kello 15.00 Suomen aikaa.

Synkkä ukkosrintama ei jättänyt järjestäjille mahdollisuuksia kilpailun jatkamiseen perjantaina. Kuva: Getty Images

Kilpailun kärkeen nousi perjantaina Gary Woodland (-10). Hän johtaa kilpailua lyönnillä ennen Kevin Kisneriä (-9). Brooks Koepkaan (-8) eroa on kaksi lyöntiä. Dustin Johnson, Charl Schwartzel, Thomas Pieters ja Rickie Fowler ovat kolmen lyönnin päässä tuloksessa seitsemän alle.

Kilpailun seuratuin pelaaja, Tiger Woods, aloitti toisen kierroksen vahvasti tekemällä kolme birdietä seitsemän pelaamansa reiän aikana.

Siinä missä Woods näyttää etenevän mukaan viikonlopun kierroksille, on mm. Sergio Garcian, Patrick Reedin, Phil Mickelsonin ja Henrik Stensonin kilpailu päättymässä karsiutumiseen.

Kommentit

Harmi, eka päivä antoi odottaa parempaa, mutta toinen päivä ja keskeytys kierroksen alkupuolella ei ilmeisesti tehnyt tehnyt hyvää. Pettymys!
Olisi ollut meille kotikatsomoissa mieluisaa jännittää suomalaisen menestymistä viikonloppuna. Urheilutermein ilmaistuna ” tein parhaani, hyvä kokemus”! Ensi vuotta odotellen!

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.